Klassiska parasoller

Parasoll Glatz Fortello

En av parasollet Fortellos fördelar är storleken, inte för stort och inte för litet passar det utmärkt på exempelvis hotell och restauranger. Parasollet är enkelt att hantera och kan smidigt plockas isär om det skall förflyttas eller tranporteras. Tack vare den stabila konstruktionen kan Fortello klara vindar upp till 50 km/h och det kan även utrustas med lampor som tillval. Fortello är ett bra val om du vill trycka en logotyp på ditt parasoll.

Fortello parasollen är gjorda av aluminium. Du manövrerar enkelt parasollet genom att dra spännspaken nedåt och sedan fäster du spaken genom att trycka den inåt.

Parasollen finns i runt format med en diameter på 450 cm samt kvadratiska i storleken 400x400 cm eller 350x350 cm.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden