Premiärkampanjen i Karlstad fortsätter!

Premiärkampanjen i vår Karlstadsbutik är förlängd till 30/4! Funderar på en ny markis till i sommar? Beställ senast 30/4 så får du 20% rabatt på din markis* – så passa på! Varmt välkommen till vår butik på Kasernhöjden 7, eller boka ett kostnadsfritt hembesök här. *Om du beställer en Draper-markis gäller erbjudandet när du väljer en väv ur Dicksons sortiment. 

Gul markis på terrass i samband med markiskampanj i karlstad

Hållbar kvalitet, i varje detalj

Våra markiser håller högsta kvalitet i alla delar, från markisväv och armar till motorisering och extrautrustning. Det gör att din markis behåller både utseende och funktion i många, många år.

Skräddarsytt & MONTERAT

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en markis där både mått och material är perfekt anpassade för just ditt hem. Och, inte minst, att den är professionellt och exakt monterad.

 

 

Markilux MX3

Förläng vårkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du en markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Kontakta oss

Vi hjälper till!

Bli inspirerad och få goda råd direkt hos oss i butiken, eller boka ett kostnadsfritt hembesök så besöker vi dig på en tid som passar dig. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig att hitta rätt lösning, för just ditt hem. Med våriga hälsningar från teamet på Moogio i Karlstad!