Premiärkampanjen i Linköping fortsätter!

Premiärkampanjen i vår Linköpingsbutik är förlängd till 30/4! Funderar på en ny markis till i sommar? Beställ senast 30/4 så får du 20% rabatt på din markis. Dessutom bjuder vi – för att fira vår nya butik lite extra – på både montage och installation t.o.m. 30/4. Så passa på! Varmt välkommen till vår butik på Tornbyvägen 1-3, eller boka ett kostnadsfritt hembesök här. *Om du beställer en Draper-markis gäller erbjudandet när du väljer en väv ur Dicksons sortiment, ev. elinstallation tillkommer. 

 

Hållbar kvalitet, i varje detalj

Våra markiser håller högsta kvalitet i alla delar, från markisväv och armar till motorisering och extrautrustning. Det gör att din markis behåller både utseende och funktion i många, många år.

Skräddarsytt & MONTERAT

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en markis där både mått och material är perfekt anpassade för just ditt hem. Och, inte minst, att den är professionellt och exakt monterad.

 

 

Markilux MX3

Förläng vårkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du en markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Kontakta oss

Vi hjälper till!

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig att hitta rätt lösning, för just ditt hem.

Prata med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till vår butik i Linköping så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem. Med våriga hälsningar från teamet på Moogio i Linköping!