Restaurangmarkiser: markiser för uteserveringar, caféer, hotell och restauranger

Du som driver restaurang vet hur viktig uteserveringen är för både dig och dina gäster. Och på uteserveringen är såklart restaurangmarkisen ett viktigt inslag. Vi på Moogio älskar restauranger och drivs av att hitta en snygg och lönsam lösning för varje kund. Här delar vi med oss av olika lösningar, bilder och inspiration. Förhoppningsvis ger det dig nya idéer och hjälper dig att hitta en restaurangmarkis som ger dina gäster en bekväm och trevlig upplevelse, skyddad från både regn, vind och fukt. 

Måttbeställ dina gästers upplevelse

Bland våra kunder finns restaurangkedjor, hotell, butiker och enskilda restauranger och caféer. Från Höllviken i söder till Falun i norr. Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda attraktiva, professionella lösningar för alla typer av uteserveringar.

Våra solskydd är inte bara måttbeställda. Du får både väv och konstruktion i exakt rätt färgtoner, så att din uteservering blir precis som du vill ha den. Med eller utan tryck och varumärkesprofil. Vi hjälper dig dessutom med måttagning, montering och val av produkt.

Rod markis for en restaurangs uteservering
Bilden visar vita parasoller som skuggar en uteservering vid en restaurang. Parasoller från Glatz

Vårt mål: en lönsam uteservering

Med rätt solskydd kan du utöka din uteservering och ta emot fler gäster. Gäster som är glada och nöjda oberoende av vädret. Hos oss finner du ett stort sortiment av professionella restaurangmarkiser och andra lösningar, för alla typer av uteserveringar.

Vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och önskemål för att ta fram det perfekta solskyddet för både dig och dina gäster. Inte sällan kombinerar vi produkter som parasoller, solsegel och olika typer av terrass- och restaurangmarkiser. Vi erbjuder också invändiga solskydd och gardiner när du vill skapa en helhetsupplevelse för dina gäster.

Kontakta din butik

Förflytta gränsen mellan ute och inne

Vi arbetar med alltifrån butiker till hotell, restauranger och caféer. Gemensamt för alla är att vi hjälper varje kund att skapa sin unika, attraktiva uteservering och mötesplats som binder ihop ute med inne. Under de varma månaderna är markiser tillsammans med övrig inredning på uteserveringen en viktig publikdragare. De blir ansiktet utåt. Tillsammans med belysning, värme och kuddar skapar markiser och parasoller den där tillgängliga, öppna atmosfären. Både dag som kväll.

Pergolamarkis

Flexibilitet med restaurangmarkisen Markilux Syncra

Skapa en flexibel och snygg uteservering med en Markilux Syncra. Denna lösning passar utmärkt för både små och stora uteserveringar eftersom man kan seriekoppla flera enheter när man har stora ytor. Syncran är mycket stabil och en enhet kan täcka upp till 56 kvadratmeter. Tillbehör som värmare, sidoskydd och olika typer av belysning går att integrera för ultimat komfort.

Bilden visar en pergola med Markilux syncra med röd markisväv Markilux Syncra

Vattenavvisande restaurangmarkis, utan krav på fasad

Markiser för restauranger har precis som andra markiser flera syften. Ett av dem är att skydda mot regn. Syncra-markiser kan därför, precis som våra andra restaurangmarkiser, fås med vattenavvisande markisväv vilket skapar funktionen av ett riktigt uterum. En annan stor fördel med Markilux Syncra är att den inte kräver en fasad, utan kan monteras helt fritt. Ställningen gjuts eller monteras med specialben ovan mark. Det är helt enkelt en riktigt snygg och flexibel lösning som ger din uteservering den där extra känslan av kvalitet och omtanke.

Markilux Syncra Pergola Markilux Syncra Pergola

Markilux 8000

Utbyggbar, tålig och stilren; en perfekt markis för restauranger.

För uteserveringar som kräver ett större tak har Markilux 8000 många fördelar. Den är extremt robust och vindstabil eftersom väven löper i fasta sidoskenor. Markisen kan täcka stora ytor och ett flertal enheter kan sammankopplas. Bilden nedan visar sex sammankopplade enheter och täcker en yta på 180 kvadratmeter. Restaurangen på bilden har på så vis fått 100 nya sittplatser samt en utomhusbar.

Markilux 8000 Markilux 8000

Skapa stämning med värme och belysning

Även Markilux 8000 kan integreras med bland annat värmare och belysning som skapar en trevlig stämning och låter dina gäster stanna även om kvällen är sval. Vi hjälper även till att bygga glasväggar runt din uteservering om du har behov av det.

Markilux 8000 med glastak Markilux 8000
Bilden visar en 6,5 meter gånger 6,5 meter stort svart parasoll från Glatz på en uteservering. Parasoll på bilden: Glatz Pallazzo Royal

Välj bland vårt stora utbud av restaurangmarkiser

Hos oss finner du en stor mängd måttbeställda produkter som parasoller, solsegel och olika typer av restaurangmarkiser. Våra markiser tillverkas i Tyskland och Sverige och är av högsta kvalitet. Alla markislösningar går att få med vattenavvisande vävar och smart automatik. Du kan också integrera belysning och värmare för ännu högre komfort.

Vi hjälper till!

Med vår erfarenhet av solskydd och din kunskap inom hotell- och restaurangbranschen tar vi tillsammans fram ett solskydd som ger dina gäster den bästa upplevelsen. Vi hjälper dig med rådgivning, mätning, ritning och montering.

Om du behöver råd, tips eller vill ha ett kostnadsförslag är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök på plats hos er. Du bokar ditt besök genom att klicka här. Självklart kan du också kontakta din närmaste Moogio-butik på mail eller telefon, eller komma förbi butiken! Efter vårt möte tar vi fram en offert och en plan för genomförandet. Varmt välkommen till Moogio – professionella solskyddslösningar för hotell- och restaurangbranschen.

Boka möte här