Energismarta rullgardiner

Screenrullgardiner

En screenrullgardin är en perfekt lösning för dig som vill stänga ute värmen men fortfarande kunna se obehindrat ut genom fönstret. Screenväven är vävd på ett sätt som silar ljuset behagligt. En ännu bättre funktionalitet får du med en metalliserad screenväv, som oavsett färg stänger ute både bländning och värme på ett effektivt sätt. Dessa vävar finns med olika tätheter och det är en fördel att välja en tätare väv till fönster i söderläge, medan fönster mot norr kan ha en mer transparent väv.

Våra screenrullgardiner bygger på en enkel snygg och design. Rullgardinerna finns i mängder av olika färger och tillval, exempelvis med eller utan kassett med kulkedja eller med motor. Den passar både i privata hem men även i ett kontorslandskap där det finns behov av att avskärma och ta bort blänk i skärmen. Här kan man med fördel välja en mörk väv, som förstärker kontrasterna och gör att man ser ut genom väven bättre än med en vit väv. Det blir också ett behagligare arbetsklimat. En screenväv av glasfiber passar utmärkt på balkonger eller i uterum där vanliga rullgardinvävar inte är lämpade.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden