Klassiska rullgardiner

Klassiska rullgardiner Moogioline

I kollektionen Moogioline hittar du ett stort bassortiment på rullgardiner i olika storlekar. Vävarna finns som både enfärgade och mönstrade.

Som standard levereras rullgardinen med sidodrag men kan även fås med handtag eller motor. Vill du ha en motoriserad rullgardin kan du till exempel välja en som styrs med fjärrkontroll eller väggsändare. De flesta av Moogiolines rullgardiner kan förses med en snygg kassett med eller utan sidolister.

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information

  Small: frihängande rullgardin med eller utan kassett. Med sidoprofiler och kedjedrag som standard. Kan även betjänas genom manuell neddragning eller med motor. Mått med kedja: minsta bredd: 30 cm, max bredd: 180 cm (beroende på tygval). Mått med manuell neddragning: minsta bredd: 60 cm, max bredd: 180 cm (beroende på tygval). Mått med motorstyrning: minsta bredd: 40 cm (beroende på motor), max bredd: 180 cm (beroende på tygval)

  Medium: frihängande rullgardin med eller utan kassett. Med sidoprofiler och kedjedrag som standard. Kan även betjänas genom manuell neddragning eller med motor. Mått med kedja: minsta bredd: 30 cm, max bredd: 280 cm (beroende på tygval). Mått med manuell neddragning: minsta bredd: 60 cm, max bredd: 200 cm (beroende på tygval). Mått med motorstyrning: minsta bredd: 40 cm (beroende på motor), max bredd: 280 cm (beroende på tygval)

  Maxi: frihängande rullgardin med eller utan kassett. Med sidoprofiler och kedjedrag som standard. Kan även betjänas med motor. Mått med kedja: minsta bredd: 50 cm, max bredd: 350 cm (beroende på tygval). Mått med motorstyrning: minsta bredd: 50 cm (beroende på motor), max bredd: 350 cm (beroende på tygval)

  Det finns även andra modeller av rullgardiner från Moogioline, kontakta gärna din närmaste Moogio-butik så berättar vi mer.

 • Teknisk information / betjäning

  Kedja: Ändlös kulkedja i plast i vit, svart eller grå färg. Placeras i höger eller vänster sida. Stålkedja går att få mot ett pristillägg. Nedhäng på kedja i enlighet med föreskrifter för barnsäkerhet. Som standard levereras kedjan med barnsäker kedjesamlare och kedjetyngd. Det går även att välja kedjespännare.

  Manuell neddragning: Centrerat drag-grepp med fjädring. Den mjuka mekanismen rullar varsamt upp gardinen på ett kontrollerat vis. Går att få med drag-tofs.

  Motor: Somfy-motor som styrs genom väggpanel eller fjärrkontroll.

 • Mätning / montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / leverans

  Alla rullgardiner från Moogioline måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt rullgardinsköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Bättre insynsskydd i vardagsrummet? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra persienner, gardiner eller rullgardiner!

  Till Solskyddsguiden Till Solskyddsguiden