Twistrullgardiner

Twistrullgardiner
Luxaflex®

Väljer du en twistrullgardin från Luxaflex® har du en bred kollektion att välja ur. Här finner du vävar av flera olika slag - släta vävar, vävar med mönster och med olika ytstrukturer, glansiga och matta. Önskas en flamsäker väv rekommenderar vi Allegory FR som finns i många fina färger.
Ränderna som även kallas segment, finns i två olika storlekar och bottenlisten i aluminium finns i vitt, svart eller anodiserad grå och ligger lös mellan vävarna.
För ett lite lyxigare utseende går det att välja en av designmodellerna med snygga detaljer i aluminium.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information

  Luxaflex® Twist® går att få i flera olika vävkvaliteter. Choras, Hymn, Ballad och Swing är exempelvis dekorativa vävar med spännande mönster.

  Vill du öka trygghet och säkerhet i bostaden finns väven Allegory FR som är flamsäker.

  Om du beställer flera gardiner med likadan väv, modell och montering som skall placeras i samma rum går det att välja en modell med mönsteranpassning. Detta gäller på max 5 gardiner och innebär att när gardinen är neddragen så ligger segmenten i linje.

 • Teknisk information / Betjäning

  Sidodrag: Sidodrag med ändlös kulkedja i stål, alternativt i vit, grå eller svart plast. Finns i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 200, 250 och 300 cm nedhäng. Levereras som standard med barnsäker kedjespännare.

  Motor: 24V DC motor. Här kan du läsa om olika styrningsalternativ.

 • Mätning / Montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips från Moogio och Luxaflex®:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / Leverans

  Alla Twist®gardiner från Luxaflex® måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt gardinköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd

  Till Solskyddsguiden Till Solskyddsguiden