Silhouette®

Silhouette® Luxaflex

Luxaflex® Silhouette® är en exklusiv gardin som kombinerar det bästa från två världar - rullgardinens och persiennens. Vackra tyglameller är horisontellt placerade mellan två transparenta vävar vilket för att man kan ha gardinen helt neddragen och ändå se ut genom den. Vill man inte ha helt insynsskyddad vinklar du bara lamellerna, precis som på en persienn.

Vävarna består av jordnära och sobra färger. Här finns de mjuka vita, de moderna och svala grå och diskreta jordnära nyanserna – alla är de ett perfekt komplement för såväl klassiska som moderna inredningsstilar. Varje väv erbjuder något alldeles unikt, från skirt och mjukt silke till slätt och fint linne – och mer exklusiva varianter.

Silhouette® är en mångsidig gardin som kommer i fyra olika lamellbredder och olika betjäningsmöjligheter.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information
  • Silhouette® finns i en mängd olika vävar och strukturer. Vävarna består av 100% polyester och är antistatbehandlade.
  • Kassett och underlist kommer i vit, beige eller aluminium.
  • Lamellbredder: 50, 63, 75 och 100 mm

   

 • Teknisk information / Betjäning

  Sidodrag, lina: Finns i vit, grå eller beige och matchas med skenfärgen. Ändlös lina levereras i 45, 60, 75, 90, 105, 120, 150 och 180 cm. Betjäning sker i höger eller vänster sida.

  LiteRise®: Steglös betjäning där man höjer/sänker/vinklar gardinen genom att trycka/dra i underlisten. Levereras med transparent plasthandtag i underlisten. Vid bredder over 120 cm levereras två handtag.

  SmartCord®: Drag i vänster eller höger sida. Färgen på linan fölet listfärgen.

  UltraLift™: Linpumpsystemet UltraLift™ kan väljer mot pristillägg. Levereras med draglina.

  Motor: Välj mellan två olika motorer: PowerRise®  är en batteridriven 18V motor som använder utbytbara AA-batterier. PowerRise® betjänas med fjärrkontroll som klara radio eller infraröd signal. 24V DC är en eldriven motor. Här kan du läsa om olika styrningsmöjligheter.

 • Mätning / montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips från Moogio och Luxaflex®:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / leverans

  Alla rullgardiner från Luxaflex® måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt rullgardinsköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden