Kampanj: smart tidsstyrning till dina gardiner på köpet!

Med PowerView® Motorisering från Luxaflex® rör sig dina gardiner på egen hand dagen igenom, på de tidpunkter du önskar. PowerView® Hub ansluter gardinerna till ditt Wi-Fi nätverk och hjälper dig till en bekvämare vardag. Till och med den 30/11 bjuder vi på en Hub (värde 2695 kr) vid köp av tre valfria PowerView® gardiner.

Luxaflex Hub på köpet!

Köp tre valfria PowerView® gardiner så bjuder vi på en gratis Hub (värde 2695 kr). Välj mellan produkter som Duette®-gardiner, lamellgardiner och hela gardinlänger. Erbjudandet gäller hela oktober och november 2019 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vi hjälper dig hitta rätt gardiner

Våra gardiner skräddarsys och monteras alltid enligt dina önskemål. Om du behöver du hjälp, råd eller inspiration inför ditt val av gardiner så är du alltid varmt välkommen in till en av våra butiker. Hitta din närmaste moogio-butik här.

Hitta butik

Boka kostnadsfritt hembesök

Du är alltid varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kollegor, när du vill få proffshjälp på plats i din bostad. Kontakta din lokala Moogio-butik för rådgivning och ett kostnadsfritt hembesök, genom att klicka här. Under besöket kikar vi på vilka gardiner, tygkvaliteter och gardinupphängningar som passar bäst och du får möjlighet att ställa dina frågor i lugn och ro. Klicka här för mer information om PowerView®.  Du kan också se vårt sortiment av gardiner från Luxaflex® här.

Välkommen till Moogio!

Boka hembesök