Fjärrmanövrerade Solsegel

Solsegel Soliday CS

Solsegelet Soliday C har en fjärrmanövrerad motor som gör att du enkelt rullar in eller ut seglet med hjälp av en fjärrkontroll. Seglet går att justera på höjden vilket är en smart funtktion när solen står lågt och skuggan behöver falla annorlunda..
Du kan även förse ditt solsegel med en sol- och vindsensor som ser till att det dras ut och rullas in automatiskt om vädret blir dåligt.
Soliday C är unikt i sitt slag då pylonerna har ett inbyggt tensionsystem som gör solseglet mer fjädrande, vilket gör att seglet blir mer stabilt. Pylonerna monteras djupt ner i marken med kraftiga markskruvar eller så gjuts dem ner på plats. Beslag och stolpar finns i rostfritt stål eller i aluminium.

Maxyta: 56 kvm


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden

  Anmälan till nyhetsbrev lorem ipsum dolor sit amet

  När Moogio startade vände vi oss främst till privatpersoner. Idag har vi även en bred erfarenhet av solskydd och solskyddslösningar för offentliga miljöer. Bland våra kunder finns numera fastighetsföretag, kontor, hotell, restauranger samt skola och omsorg.