Manuellt reglerbara solsegel

Solsegel Soliday M

Soliday M är ett manuellt reglerbart solsegel där väven rullas upp på en diagonal axel. Seglet manövereras med ett rep som löper genom en rostfri rullfock. När repet lossas kan du enkelt rulla in eller ut segelduken. För lättare manöverering kompletteras solseglet med en segelvinsch.
Höjden på seglet jusetras enkelt då det är monterat på stolpar med en glidfunktion som tillåter ett höjdspann om 1,5 meter. Att kunna justera höjden är en smart funktion när solen står lågt sent på eftermiddagen. Genom en unik spänningsfunktion går det att tillverka alla möjliga former av solseglet och funktionen gör det även möjligt att rulla upp solsegeln utan att de veckas.
Solseglet monteras på stolpar av antingen stål eller aluminium och när det gäller segelduk finns det tyger i olika material och i en bred variation av färger. Duken är hållbar och enkel att sköta om och försedd med UV-skydd.

Maxyta: 65 kvm


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden