Nu flyttar Moogio Täby till nya lokaler – och firar med 20% rabatt på alla markiser!

För tretton år sedan slog vi upp portarna för vår butik på Enhagsslingan 1 i Täby. Idag är vi en av Stockholms största butiker för måttbeställt solskydd. Nu expanderar vi ytterligare och flyttar in i en ny, större butik. Det ska vi såklart fira! Därför ger vi hela Stockholm 20% rabatt på alla markiser, ända fram till 31/3 2020! Välkommen till vår butik på Enhagsslingan 1 tom 28/2 eller till våra nya lokaler på Ritarslingan 24 from 1/3. Dessutom firar våra kollegor i Uppsalabutiken tillsammans med oss och erbjuder alla kunder i Uppsala samma fina rabatt, under hela kampanjperioden!

prata med oss

Boka kostnadsfritt hembesök, så hjälper vi till

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att erbjuda dig en lösning som är perfekt anpassad i mått och material för just din uteplats eller balkong. Behöver du tips och råd för att hitta rätt lösning för just ditt hem? Boka ett kostnadfritt hembesök här, så hjälper vi till!

Sinne för detaljer

Alltid högsta kvalitet

När du köper en markis hos oss på Moogio Täby får du alltid robust kvalitet och stilsäker design, in i minsta detalj. Det gör att du kan lita på att den behåller funktion och utseende varje dag, i många år. Så om du funderar på en ny markis i sommar, investera i kvalitet från oss på Moogio. Vi hjälper dig självklart med både måttagning och professionell montering. Hitta kontaktuppgifter till Täbybutiken här och Uppsalabutiken här.

Markilux MX3

Förläng sommarkvällen med fulländad design

Med nya MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Kan vi hjälpa till?

Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig hitta en både stilren och funktionell lösning för just ditt hem. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen att besöka oss i butiken, så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.