Solskydd för altanen, uterummet eller terrassen?

Visa mer

Vår guide hjälper dig hitta rätt solskydd utomhus

Ibland kan det vara svårt att veta om man ska välja ett solskydd som sitter på bostadens utsida, eller på insidan. Ibland kan ett utvändigt solskydd ge bättre värmedämpande effekt än ett invändigt, samtidigt som ett invändigt skydd sitter mer skyddat för väder och vind. Ofta är det en kombination av både invändigt och utvändigt skydd som ger bäst effekt. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt i vårt stora sortiment av markiser, persienner, parasoller och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden

Inred din altan, terrass eller balkong med kvalitet

Vårt stora utbud av sol- och vindskyddsprodukter för din uteplats ger dig alla möjligheter att inreda ditt perfekta uterum. Med våra markiser, balkongskydd och parasoller skapar du snygga och funktionella uteplatser att njuta av både under dag- och kvällstid. Med rätt solskydd kan du helt enkelt spendera mer tid utomhus – både vid starkt solljus och när temperaturen sjunker på kvällarna. På dagtid kanske du vill få ett insynsskydd och skärma av solen på terrassen med en markis eller ett parasoll. På kvällarna, när luften är fuktig, skyddar markis och balkongskydd från både dagg och regn när du sitter på uteplatsen. Vi erbjuder också altanskydd i många olika färger och tygkvaliteter som du enkelt fäster vid ditt altanräcke, vilket ger både vindskydd och insynsskydd.

Låt oss hjälpa till. Vi har många olika typer av solskydd för både uteplatsen och balkongen. Tveka inte på att kontakta din lokala Moogio-butik om du står i begrepp att inreda din altan eller terrass. Vi är experter på solskydd utomhus och hjälper dig hitta en solskyddslösning som gör att du kan njuta mer och längre av din uteplats genom att skydda den från sol, regn och vind. Välkommen till Moogio!

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.