Parasoll

Klassiska parasoll

Våra klassiska parasoll kan monteras på flera olika sätt exempelvis på en granit- eller betongfot. Parasollen kan också gjutas ner i marken eller monteras på en vägg med specialfäste. Våra parasoller är av högsta kvalitet och tål vårt svenska klimat bra. Blåser det allt för mycket kan det dock vara bra att fälla ner parasollen för att undvika skador på själva väven.


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Alu Twist

  Alu-parasollerna passar dig som är ute ett snyggt och klassiskt parasoll av god kvalitet. De monteras oftast på fot och manövreras enkelt med handvev eller en smart push-funktion, beroende på vilken modell du väljer.

  Parasollerna finns i många olika storlekar från 2 m upptill 3,30 m. Välj mellan olika runda former eller rektangulära. Även väven finns i olika material beroende på vilken slitstyrka du är i behov av. Du kan enkelt utrusta ditt parasoll med belysning.

  Storlekar diameter: 330 cm, 270 cm, 250 cm, 200 cm

   

 • Fortino

  Tack vare sin mindre storlek kan det smidiga parasollet Fortino enkelt flyttas runt i trädgården till den plats där du önkar skugga. Parasollets stabila kontruktion gör att det står emot väder och vind på ett bra sätt. Fortino fästs med fördel i en betong, stål eller granitfot.

  Parasollen är gjorda av aluminium. Du manövrerar enkelt parasollet genom att dra spännspaken nedåt och sedan fäster du spaken genom att trycka den inåt.

   

 • Fortello

  En av parasollet Fortellos fördelar är storleken, inte för stort och inte för litet passar det utmärkt på exempelvis hotell och restauranger. Parasollet är enkelt att hantera och kan smidigt plockas isär om det skall förflyttas eller tranporteras. Tack vare den stabila konstruktionen kan Fortello klara vindar upp till 50 km/h och det kan även utrustas med lampor som tillval. Fortello är ett bra val om du vill trycka en logotyp på ditt parasoll.

  Fortello parasollen är gjorda av aluminium. Du manövrerar enkelt parasollet genom att dra spännspaken nedåt och sedan fäster du spaken genom att trycka den inåt.

  Parasollen finns i runt format med en diameter på 450 cm samt kvadratiska i storleken 400×400 cm eller 350×350 cm.

 • Castello M4

  Med den elgenata parasollet Castello M4 får du både skugga och svalka. Parasollet har en öppning i toppen där luft kan strömma in för extra bris under varma dagar. Detta gör även parasollet lämpat som röklounge på exempelvis en restaurang.

  Castello M4 parasollen är gjorda av aluminium. Du höjer och sänker enkelt parasollet gebom en spännspak som dras upp och ned för parasollstolpen i en roterade teleskoprörelse.

  Parasollen finns tillgängliga med UV-skydd, SPF 50+ och både i rund eller kvadratisk form.

   

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden