Terrassmarkiser

Sidomarkiser

Med en sidomarkis får du solskydd, insynsskydd och vindskydd i ett. Kompletterar du din terrassmarkis med en sidomarkis får du känslan av ett behagligt uterum. Sidomarkisen kan även fungera som en avdelare på uteplatsen. Våra sidomarkiser kan skäras snett för att följa utfallet på terrassmarkisen vilket skapar ett snyggt enhetligt utseende.

När markisen inte används rullas den enkelt in i en kassett för att ligga skyddad.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
  • Markilux 790

    Sidomarkisen Markilux 790 är ett flexibelt och användbart sidoskydd mot sol, vind eller insyn. Markisen fungerar nästan som en rullgardin med kassett. Med ett enkelt handgrepp rullar du ut markisen och fäster den i vägg- eller stolpfästet. Stolpfästet kan göras mobilt och placeras där behovet finns. Sidomarkisen skräddarsys och är ett perfekt komplement till terrassmarkisen. Ovankanten på sidoskyddet kan matchas så att den passar terrassmarkisens lutning.
    Markilux 790 monteras med vägghållare direkt på väggen. Den diskreta kassetten lackeras i sju olika standardfärger, men det finns en mängd andra färger som tillval.

    Maxhöjd: 250 cm

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden