Tillval och Motorisering

Terrassvärmare

Med en infravärmare behöver du inte tänka på att ha gasol hemma eller var du ska förvara gasolflaskorna under vintern. Med en enkel knapptryckning sätter du på eller stänger värmaren. Moogio har flera olika alternativ till terrassvärmare. Enklast och snyggast är att montera fast värmaren på markisen. Alla våra Markiluxmarkiser är anpassade så att värmaren kan monteras direkt på markisställningen.
Moogios terrassvärmare finns i 1400w och 2000w och regleras med en knapp på väggen eller med en smart fjärrkontroll.

Vår terrassvärmare Spotline innehåller både värmare och halogenbeslysning. Själva ställningen lackeras i samma färg som markisen. Spotline kan monteras under markisen eller direkt på väggen med ett väggfäste. Spotline passar bäst till större terrassmarkiser som Markilux 6000, eller de fristående modellerna Syncra och Pergola
Du kan välja om du vill styra din Spotline med en smart fjärrkontroll eller med en enkel väggbrytare.

Vi rekommenderar alltid en behörig elektriker till att kopplar in dina markiser och el-tillbehör.
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden