Är din uteplats redo för många (och långa) sommarkvällar?

En markis gör din uteplats både mysigare och mer funktionell. Den dämpar både sol och vind och håller borta kvällsfukten. När du väljer en måttbeställd markis från Moogio får du fantastisk kvalitet och stilren design, i varje detalj. Vi hjälper dig dessutom att montera dina solskydd så att de får exakt det utseende du önskar och håller många, många år. Kontakta din närmaste butik här, eller boka kostnadsfritt hembesök här. Välkommen!

Njut längre i sommarkvällen

Just nu erbjuder vi  vår populära portabla terrassvärmare ”Stand alone free 1400” till kampanjpriset 5 995 kr (ord. pris 6 995 kr). Dess stilrena, portabla design och höga effekt (1400 watt) gör den till en både snygg och praktisk värmekälla under svala sommarkvällar. Priset gäller under kampanjperioden 1/6-30/6 2020.

Beställ idag, för leverans i sommar

Om du funderar på att skaffa en ny markis till sommaren är det inte för sent. Vi finns här för dig och ser till att du får njuta av en måttbeställd kvalitetsmarkis från Moogio, redan i sommar. Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag, eller prata med någon av våra kollegor i din närmaste butik, så hjälper vi dig med alltifrån måttagning till designtips och montering. Du kan dessutom dela upp din betalning räntefritt i upp till 24 månader med hjälp av vår partner Resursbank.

Markilux MX3

Förläng sommarkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Skräddarsytt

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en lösning som är perfekt anpassad i mått och material för just ditt hem. Och, inte minst, att den är exakt monterad.

Kan vi hjälpa till?

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig hitta både rätt lösning för just ditt hem.

Prata med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.