Vårkampanj 2018: markiser till kampanjpriser med 20 % rabatt

20 % rabatt på alla markiser!

Nu går vi mot ljusare tider och snart är våren och sommare äntligen här! Det firar vi med riktigt bra priser på hela vårt sortiment av markiser. Fram till den 31 mars 2018 får du hela 20 % rabatt på hela vårt markissortiment.

Vi hjälper dig hitta rätt markis

Alla våra markiser skräddarsys och monteras enligt dina önskemål. Behöver du hjälp, råd eller inspiration? Då kan du boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök med en av våra solskyddsexperter, som hjälper dig hitta den markislösning som passar bäst för just din bostad.

Vill du boka hembesök?

Kontakta din lokala moogiobutik för rådgivning och ditt kostnadsfria hembesök, genom att klicka här. Under mötet går vi igenom olika markislösningar, kikar på olika typer av markiser, markisvävar och tillbehör samt ger monteringsråd utifrån var markisen ska monteras. I vårt sortiment finns ett svårslaget urval av marknadens bästa och mest högkvalitativa terrassmarkiser, fönstermarkiser, sidomarkiser och screen-markiser från marknadsledande markistillverkare som Markilux och Draper. Alltid monterade med exakthet. Alltid måttbeställda. Välkommen in till oss på Moogio – vi hjälper dig hitta rätt lösning för en inspirerande vår och sommar på uteplatsen!

Nyfiken på våra olika markiser?  Se vårt sortiment av markiser här.