Vår kedja av solskyddsbutiker, från Umeå i norr till Höllviken i söder.

Vi på Moogio hjälper dig gärna att välja rätt lösning när du vill skärma av solljus på kontoret, mörklägga sovrum eller skydda din uteplats från sol, vind, insyn eller regn. Vi har sett och inrett tusentals hem och företag och hjälper dig att hitta det som passar just dig. Välkommen in till din närmsta butik och bläddra, kläm och titta igenom vårt sortiment. För kontaktuppgifter till lokala Moogio-butiker, vänligen klicka på någon av länkarna nedan.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.