Restaurangmarkiser

Markiser för uteserveringar, caféer, hotell och restauranger

Du som driver restaurang, hotell eller café vet hur viktig uteserveringen är för både dig och dina gäster. Och på uteserveringen är såklart restaurangmarkisen ett viktigt inslag. Vi på Moogio älskar restauranger och drivs av att hitta en snygg och lönsam lösning för varje kund. Här delar vi med oss av olika lösningar, bilder och inspiration.

Prata med oss så hjälper vi dig att hitta en restaurangmarkis som ger dina gäster en bekväm och trevlig upplevelse. Skyddad från både fukt, vind och kyla. Börja med att kontakta din närmaste butik så kommer vi ut på ett första kostnadsfritt besök. Varmt välkommen!

Måttbeställ dina gästers upplevelse

Bland våra kunder finns restaurangkedjor, hotell, butiker och enskilda restauranger och caféer. Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda attraktiva, professionella lösningar för alla typer av uteserveringar.

Du får både väv och konstruktion i exakt rätt färgtoner, så att din uteservering blir precis som du vill ha den. Med eller utan tryck och varumärkesprofil. Självklart kan vi inkludera logotyper från leverantörer som ni har sponsringsavtal med. Vi hjälper dig dessutom med måttagning, montering och val av produkt.

Använd oss som bollplank för en lönsam uteservering

Med rätt solskydd kan du utöka din uteservering och ta emot fler gäster. Gäster som är glada och nöjda, oberoende av vädret. Vi har hjälpt många, många restauranger – stora som små – i hela Sverige. Med den erfarenheten hjälper vi dig att fatta beslut som både maximerar serveringsytan och ger dina gäster bästa möjliga upplevelse. Utifrån just din lokals förutsättningar och läge. Hos oss finner du ett stort sortiment av professionella restaurangmarkiser och andra lösningar, för alla typer av uteserveringar.

Måttbeställt, stilrent och kostnadseffektivt

Vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och önskemål för att ta fram det perfekta solskyddet för både dig och dina gäster. Inte sällan kombinerar vi produkter som parasoller, solsegel och olika typer av terrass- och restaurangmarkiser. I vårt sortiment finns allt du behöver för att skapa en snygg, hållbar lösning med hög kvalitet och finish. Självklart monterar vi även solskyddet på ett fackmannamässigt och professionellt vis. Vi erbjuder också invändiga solskydd och gardiner när du vill skapa en sammanhållen helhetsupplevelse för dina gäster.

Förflytta gränsen mellan ute och inne

Vi arbetar med alltifrån butiker till hotell, restauranger och caféer. Gemensamt för alla är att vi hjälper varje kund att skapa sin unika, attraktiva uteservering och mötesplats som binder ihop ute med inne. Under de varma månaderna är markiser tillsammans med övrig inredning på uteserveringen en viktig publikdragare. De blir ansiktet utåt. Tillsammans med belysning, värme och kuddar skapar markiser och parasoller den där tillgängliga, öppna atmosfären. Både dag som kväll.

Flexibilitet med restaurangmarkisen Markilux Syncra

Skapa en flexibel och snygg uteservering med en Markilux Syncra. Denna lösning passar utmärkt för både små och stora uteserveringar eftersom man kan seriekoppla flera enheter när man har stora ytor. Syncran är mycket stabil och en enhet kan täcka upp till 56 kvadratmeter. Tillbehör som värmare, sidoskydd och olika typer av belysning går att integrera för ultimat komfort.

Vattenavvisande restaurangmarkis, utan krav på fasad

Markiser för restauranger har precis som andra markiser flera syften. Ett av dem är att skydda mot regn. Syncra-markiser kan därför, precis som våra andra restaurangmarkiser, fås med vattenavvisande markisväv vilket skapar funktionen av ett riktigt uterum. En annan stor fördel med Markilux Syncra är att den inte kräver en fasad, utan kan monteras helt fritt. Ställningen gjuts eller monteras med specialben ovan mark. Det är helt enkelt en riktigt snygg och flexibel lösning som ger din uteservering den där extra känslan av kvalitet och omtanke.

Markilux 8800 – utbyggbar, tålig och stilren; en perfekt markis för restauranger

För uteserveringar som kräver ett större tak har Markilux 8800 många fördelar. Den är extremt robust och vindstabil eftersom väven löper i fasta sidoskenor. Markisen kan täcka stora ytor och ett flertal enheter kan sammankopplas. Bilden nedan visar sex sammankopplade enheter och täcker en yta på 180 kvadratmeter. Restaurangen på bilden har på så vis fått 100 nya sittplatser samt en utomhusbar.

Markilux 8800 kan integreras med bland annat värmare och belysning som skapar en trevlig stämning och låter dina gäster stanna även om kvällen är sval. Vi hjälper även till att bygga glasväggar runt din uteservering om du har behov av det.

Välj bland vårt stora utbud av restaurangmarkiser

Hos oss finner du en stor mängd måttbeställda produkter som parasoller, solsegel och olika typer av restaurangmarkiser. Våra markiser tillverkas i Tyskland och Sverige och är av högsta kvalitet. Alla markislösningar går att få med vattenavvisande vävar och smart automatik. Du kan också integrera belysning och värmare för ännu högre komfort.

Professionella solskyddslösningar för hotell- och restaurangbranschen

Med vår erfarenhet av solskydd och din kunskap inom hotell- och restaurangbranschen tar vi tillsammans fram ett solskydd som ger dina gäster den bästa upplevelsen. Vi hjälper dig med rådgivning, mätning, ritning och montering.

Om du behöver råd, tips eller vill ha ett kostnadsförslag är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök på plats hos er. Du bokar ditt besök genom att klicka här. Självklart kan du också kontakta din närmaste Moogio-butik på mail eller telefon, eller komma förbi butiken! Efter vårt möte tar vi fram en offert och en plan för genomförandet.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?