Markilux Syncra

Markilux Syncra

Detta är det ideala markissystemet när det inte finns plats för andra fristående markislösningar. Syncra är ett snyggt sol- och regnskydd för stora ytor där utrymmet på marken är begränsad. Den perfekta lösningen – också för kommersiella företag, hotell, restauranger eller kulturminnesmärkta byggnader.

Med Syncra kan en eller två markiser monteras på stolparna, enkelt och elegant, fristående i trädgården eller mot en vägg med en enda markis. Det finns flera monteringsmöjligheter där kablar och el är helt gömda i pelarna och målade i samma färg som markisramen. Max bredd: 700 cm, Max räckvidd: 2×400 cm (Pergola 600 cm).

 

Fristående markis på två ben

Fristående ramsystem i aluminium för montering av Markilux markiser på båda sidor eller på bara en sida. Detta markissystem står bokstavligen på sina egna ben: två runda eller fyrkantiga stolpar/ben och en massiv tvärbalk säkerställer  pålitlig stabilitet för denna markis. Markiserna som monteras kan enkelt manövreras oberoende av varandra.

Upp till 60 kvadratmeter

Generös skugga, precis där du behöver den. Som en enhet kan Markilux Syncra skugga upp till 60 kvadratmeter. Som en länkad markis, där flera Syncra är kopplade till varandra, är det problemfritt att täcka även större ytor. Beroende på kraven kan en eller två vikarmsmarkiser eller Markilux Pergola monteras på Syncra.

Fix eller Flex

Markissystemet är antingen förankrat i marken (Fix) eller installerat med hjälp av ballastboxar (Flex). Oavsett vilken variant du väljer kan du alltid räkna med Markilux Syncra.

Öka komforten med automatisering och fjärrstyrning

För extra komfort kan du enkelt koppla på fjärrstyrning med fjärrkontroll, app eller röststyrning. Du kan dessutom koppla på en sol- och vindsensor eller skaksensor för att automatisera styrningen av markisen och undvika skador.

Hundratals färger

Val av duk till din Syncra beror på vilka markismodeller du väljer. Oavsett val kommer det att finnas mer än hundra färger och mönster du kan välja på. Välj dessutom mellan 7 olika ramfärger. Här kan du välja att låta ramfärgen på din Syncra matcha ramfärgerna på dina markiser eller låta färgen på Syncra dra åt ett helt annat håll.

Känn dig trygg även när det blåser friskt

Den starka konstruktionen som Syncra bygger på säkerställer att detta markissystem kan användas även i frisk vind. Markilux Syncra är klassad för att klara vindar upp till vindmotståndsklass 5. Det gör att du tryggt och säkert kan sitta under din Syncra i vindhastigheter på upp till 8 – 10,7 meter per sekund.

Räcker det inte med 60 kvadratmeter skugga?

Då är Markilux Syncra den perfekta lösningen. Syncra kan kopplas ihop, vilket gör att flera system kan monteras ihop så att markisen förlängs.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?