Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Örebro

Nu har vår nya butik öppnat i Örebro! Hos oss kan du ta del av hela Moogios fantastiska utbud av snygga, måttbeställda solskyddslösningar! Boka ett kostnadsfritt hembesök och få mängder av smarta tips och råd för just ditt hem. Vi erbjuder alltifrån markiser till persienner, solsegel och ett stort urval av snygga gardiner. Och mycket, mycket mer. Alltid måttanpassat och skräddarsytt för just ditt hem. Välkommen att kontakta oss för tips, råd och inspiration - boka ditt hembesök redan idag!

Kontaktuppgifter

Rudbecksgatan 131
702 17 Örebro

019 – 777 16 99
orebro@moogio.se

Öppettider

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-20
Fredag 10-18
Lördag 10-15

Övriga tider enligt överenskommelse – varmt välkommen!

Medarbetare i Örebro

Hans Gårlin

Enhetsansvarig
Tel: 0730-77 98 04
hans.garlin@moogio.se

Jakob Gårlin

Säljare
Tel: 0730-77 60 05
jakob.garlin@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden