Moogio Stockholm

Markiser, gardiner och solskydd i Stockholm

Moogio har funnits i Stockholmsområdet sedan 2007 och har levererat många lyckade solskyddslösningar till både bostäder och företag. Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, eller besök något av våra showroom i Sickla eller Täby så hjälper vi dig till den perfekta lösningen för ditt hem eller företag.

Välkommen in till våra butiker!

Moogio är Sveriges ledande butikskedja för måttbeställt solskydd. Í våra Stockholmsbutiker finner du alltifrån moderna markiser till stilrena gardiner och smarta solskydd. Alltid måttanpassat, alltid i högsta kvalitet. Från våra showroom i Täby och Sickla servar vi hela Stockholm med stilrena, moderna solskydd. Av högsta kvalitet. Välkommen att besöka oss.

Måttbeställda markiser i Stockholm

Våra markiser är inte bara högkvalitativa, moderna designelement på din balkong eller uteplats. Tvärtom. De ger framförallt effektivt skydd mot sol, fukt och vind. Det gör att du kan förlänga utesäsongen och njuta av din uteplats oavsett årstid. Med inbyggda terrassvärmare ger markiserna dessutom extra skydd mot kvällsfukt och kyla, vilket ger dig ökad komfort kvällstid.

Men det är inte bara utemiljön som blir behagligare med markiser; även inomhusklimatet blir jämnare med rätt solavskärmning utomhus. En markis hindrar solstrålarna från att nå fram till fönstret, vilket håller nere värmen inomhus under varma, soliga dagar. Förutom att det ger svalare innetemperaturer, minskas även behovet av AC och nedkylning.

 

Markiser för alla typer av hus, balkonger och uteplatser

Om du bor i någon av Stockholms många nybyggda områden, med stora glaspartier och fönster, ger rätt solskydd ett flexibelt och effektivt insynsskydd. Det är lite extra viktigt när husen ligger nära varandra som de ibland gör vid nybyggnationer och modern arkitektur.

I Stockholm finns många olika typer av fasader. Från Vasastans vackra sekelskifteshus, till moderna Hammarby Sjöstad, underbara Söder och Enskedes charmiga villaområden. Med vårt stora kunnande, breda sortiment och lokala närvaro i Stockholm, kan vi garanterat hitta en markis som uppfyller dina önskemål. Oavsett hus, miljö eller funktion.

Persienner för alla fönstertyper

Persienner är ett av våra mest populära solskydd. Genom att de går att höja och sänka, samt att det går ett vinkla lamellerna, är de ett både flexibelt, stilrent och effektfullt solskydd. När du beställer persienner från oss på Moogio Stockholm måttbeställs de dessutom utifrån just dina fönsters utseende, mått och vinklar. Visste du till exempel att vi erbjuder måttbeställda persienner för runda fönster, och persienner för snedställda fönster?

Gardinlösningar i Stockholm

På Moogio Stockholm hittar du även ett stort urval av gardiner och gardinlösningar. Snygga, moderna designgardiner och gardintyger för alla typer av fönster. Gardiner spelar flera viktiga roller i din bostad; de dämpar ljud och ger en bättre akustik, de adderar känsla och stil, de dämpar buller och skyddar från insyn, och de har isolerar mot både kyla och värme. Dessutom är de populära som rumsavdelare. På Moogio Stockholm erbjuder vi en stor mängd olika gardintyper; från plisségardiner till rullgardiner och gardinlängder. Alltid måttbeställt för varje fönster, alltid perfekt monterat.

Besök våra showroom i Sickla och Täby och ta del av ett sortiment som du inte hittar i de stora varuhusen. Våra tyger, gardinstänger och gardinskenor kommer från utvalda leverantörer som erbjuder både mycket hög kvalitet och modern design.

Solskyddslösningar för kontor och offentlig miljö

Förutom våra lösningar för privatpersoner, har vi även lång erfarenhet av att hjälpa företag i Stockholm med unika, smarta lösningar inom solskydd. I vårt portfolio finns alltifrån hotell till konferensanläggningar, restauranger, caféer och kontor. Tveka inte på att kontakta oss om du vill få referenser eller vill se några av de många solskyddlösningar som vi har levererat till företag och fastigheter i och omkring Stockholm.

Att sitta på en uteservering i Stockholm blir varmt när solen ligger på och husen värmer. Med en snygg och funktionell restaurangmarkis, eller restaurangparasoll, får gästerna skön svalka under varma dagar och skydd från väder och vind när det behövs. Markisen lockar besökaren att slå sig ner och ger dig dessutom möjlighet att förlänga utesäsongen. Vi har allt som krävs för att göra din uteservering både snygg och lönsam. Så tveka inte på att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök.

Solskydd för företag i Stockholm.

En snygg och måttbeställd markis kan snygga till fasaden och locka fler kunder. Oavsett om det gäller en butik, hotell eller restaurang. I Stockholms olika stadsdelar finns en stor mängd unika fasader och byggnader. Både arkitektur, byggnadsmaterial och mängden tillgängligt utrymme skiljer sig åt. Vissa fastigheter är kulturminnesmärkta, andra är ojämna och svårtillgängliga. Det finns dessutom både lokala och nationella föreskrifter att förhålla sig till när det gäller solskydd i offentlig miljö. Sammantaget innebär det att det skiljer sig en hel del åt att mellan att montera solskydd till företag i Gamla Stan eller Östermalm, jämfört med till exempel Täby eller Sundbyberg. För att det ska bli en funktionell och lönsam solskyddslösning behövs erfarenhet, anpassning och fingertoppskänsla. Och, såklart, professionell montering. Så tveka inte att kontakta oss om ditt företag har behov av professionella, stilrena solskydd med lång hållbarhet. Det är vi proffs på.

Så handlar du hos Moogio

Att beställa nya solskydd hos oss är både enkelt och tryggt. Vi guidar dig genom processen och kommer med tips och idéer under vägen. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök, i din bostad eller i någon av våra butiker. Våra solskydd är alltid måttbeställda och tillverkas på beställning så att de passar perfekt för just din bostad och dina behov.

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd

Besök en av våra butiker eller boka ett kostnadsfritt hembesök för tips och rådgivning.

Få hjälp med mått och vinklar

Vi hjälper dig att ta mått och vinklar. Efter det får du offert och orderbekräftelse.

Tillverkning av ditt solskydd

När du beställt ditt nya solskydd, tillverkas det utefter dina önskemål och eventuella tillval.

Hemleverans och montering

När ditt solskydd är klart kan vi även hjälpa dig med montering.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?