Är din arbetsplats luxonomisk?

Visa mer

 • Boka rådgivning

  För att boka en kostnadsfri rådgivning på plats i era kontor eller lokaler, vänligen kontakta er närmaste butik. Länkar till kontaktuppgifter finns längre ner på denna sida. Under besöket gör vi tillsammans en behovsanalys där vår personal tittar på era lokaler och fönster.

 • Hotell och restaurang

  Under uteserveringssäsongen vill gäster gärna kunna sitta ute både när solen gassar eller regnet faller ner. Med flexibla markislösningar gör ni er uteservering tillgänglig för alla väderförhållanden. Vi har flera smarta produkter som är utmärkt lämpade för er verksamhet, exempelvis pergola som ger känslan av ett uterum och där markisduken smidigt rullas in eller ut beroende på väder. Även syncra är ett populärt val hos hotell och restauranger då den monteras fristående och inte behöver monteras i en vägg. Vi rekommenderar alltid en värmare till våra markiser, något som gör att gästerna kan sitta ute till sent på natten. Självklart har vi även ett brett utbud av fönster- och terrassmarkiser samt snygga gardinlösningar för en tilltalande interiör känsla.

 • Kontor och lokaler

  På kontor och arbetsplatser där mycket arbete sker framför datorn är det viktigt med solskydd som bidrar till en behaglig arbetsmiljö. Moogio har smarta solskydd som lämpar sig särskilt väl för just arbetsplatser, exempelvis solfilmsrullgardiner som tar bort blänk i datorskärmar samtidigt som utsikten behålls. Har ni ett öppet kontorslandskap fungerar panel- eller lamellgardiner som effektiva rumsavdelare och även gardiner i tyngre textilier skapar ljuddämpning och ökar trivseln.

 • Fastigheter

  På Moogio hittar ni alla sorters solskyddslösningar till era fastigheter, exteriöra produkter i form av markiser av olika slag men även en bred variation av interiöra produkter som exempelvis gardiner, lameller, persienner och rullgardiner. Solskydd är en produkt som ger ett stort mervärde och är mycket uppskattad av hyresgäster/bostadsköpare och vi rekommenderar alltid att lämpliga solskydd finns med i ett byggprojekt redan från planeringsfasen.

Skräddarsydda solskydd för din verksamhet

Utmaningen och uppgiften ligger i att hitta det som passar just din verksamhet. Att skräddarsy en anpassad totallösning som tar  hänsyn till förutsättningar och begränsningar såväl som önskemål. Kanske handlar det om inredning för det representativa styrelserummet eller hörsalen med höga krav på den audiovisuella utrustningen. Kanske är du ute efter mörkläggning i en konferenslokal eller solavskärmning i ett öppet kontorslandskap? Eller har du som mål att göra lokalen mer energisnål och sänka dina energikostnader? Innan vi tar fram en solskyddslösning för just din verksamhet hjälper vi dig att specificera vilka behov du, dina kollegor och dina kunder har. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.