Lamellgardiner

Lamellgardiner är flexibla och smarta

Skräddarsy efter dina preferenser

Lamellvävarna finns i flera olika material och färger och kan enkelt blandas för att skapa spännande färgkontraster. Välj mellan mönstrade, transparenta eller täta vävar. Eller varför inte mixa några olika vävar för ett personligt uttryck! Hos Moogio kan du välja mellan tre olika lamellbredder och upp till 200 olika vävar. Det går naturligtvis också att motorisera dina gardiner för ultimat komfort. Våra lamellgardiner är måttbeställda, vilket innebär att allt skräddarsys och måttanpassas till dina fönsters mått.

Ska din lamellgardin sitta på en inglasad balkong eller i ett uterum? Då väljer du med fördel en glasfiber- eller polyesterväv som håller formen bra även när temperaturen är låg på vinterhalvåret.

Klassiska lamellgardiner

Klassiska lamellgardiner är en elegant och snygg produkt som lämpar sig särkilt bra i större fönsterpartier. Gardinernas populäritet beror bland annat på det minimalistiska intrycket som lamellerna ger, något som passar extra bra in i nyproduktion och funkishus. Lamellgardinerna är även en omtyckt gardin till arbetsplatser och företag som insynsskydd i konferensrum eller som avdelare i öppna kontorslandskap.

Energismarta lamellgardiner

Genom att välja en energismart väv till din lamellgardin gör du ett val som är bra för både miljön och plånboken. Den energismarta gardinen har en isolerande och ljusblockerande funktion vilket i praktiken innebär att värme inte släpps ut eller in. På sommaren när solen skiner så hålls rummet svalt och behagligt medan det på vintern inte släpps in någon kyla från fönstren på grund av den isolerande funktionen.