Parasoller

Ett parasoll är ett både flexibelt och snyggt solskydd som erbjuder skön skugga för din altan, balkong och uteplats

Välj typ:

Klassiska parasoller

Hängparasoller

Klassiska parasoller

Våra klassiska parasoller kan monteras på flera olika sätt exempelvis på en granit- eller betongfot. Parasollen kan också gjutas ner i marken eller monteras på en vägg med specialfäste. När du väljer en parasoll från oss kan du alltid vara trygg i att du får en skräddarsydd parasoll i högsta kvalitet som tål vårt svenska klimat. Se våra olika modeller nedan och kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp!

Lär dig mer om klassiska parasoller

Behöver du hjälp att hitta rätt?

Prata med oss! Besök närmaste Moogio-butik eller boka ett kostnadsfritt hembesök för tips och råd för din bostad.

Hängparasoller

Hängparasoller är mycket smidiga eftersom de inte kräver plats i din matgrupp. Med sin design skapar de en luftig, modern och stilfull atmosfär.

Lär dig mer om hängparasoller

Behöver du hjälp att hitta rätt?

Prata med oss! Besök närmaste Moogio-butik eller boka ett kostnadsfritt hembesök för tips och råd för din bostad.

Skräddarsytt, av högsta kvalitet

Alla parasoller är skräddarsydda och måttbeställda från marknadsledande tillverkare. Du kan alltid välja väv, typ av vev, storlek, parasollfot och naturligtvis om parasollets kapell ska vara vinklingsbart eller frihängande. Det finns dessutom möjlighet att utrusta ditt parasoll med motor, belysning eller infravärme.

– För att ditt parasoll ska stå sig flera somrar är det viktigt att du tar hand om det. Detta gör du enkelt genom att fälla ihop det när du inte ska använda det, så parasollet inte riskerar att blåsa sönder. Ett annat tips är också att använda ett parasollskydd som du enkelt trär över duken. Då blir det inte solblekt och randigt!

Christian Sonestam, Moogio Falkenberg