Tillval

För att du ska få ut ännu mer av dina solskydd finns det ett flertal tillbehör tillgängliga

Skräddarsytt, av högsta kvalitet

Till nästan alla våra markiser kan man få en praktisk rullgardin i fronten för att undvika lågt stående sol. Moogio erbjuder även integrerad belysning och/eller infällda ledlister i markiserna och vi har flera olika typer av terrassvärmare, så att du kan nyttja ditt uterum hela säsongen och långt in på kvällen.

En frontrullgardin gör din markis till ett uterum. När solen står lågt är det perfekt att rulla ner frontrullgardinen en bit som extra solskydd för solkänsliga barnögon. På kvällen rullas gardinen ner helt för att stänga ute fukt och kyla.

Terrasvärmare

Med en infravärmare behöver du inte tänka på att ha gasol hemma eller var du ska förvara gasolflaskorna under vintern. Med en enkel knapptryckning sätter du på eller stänger av värmaren. Moogio har flera olika alternativ till terrassvärmare. Enklast och snyggast är att montera fast värmaren på markisen. De flesta av våra Markiluxmarkiser är anpassade så att värmaren kan monteras direkt på markisställningen. Om du hellre vill ha en flexibel lösning kan man montera värmaren på ett benstativ som är enkelt att flytta dit du vill ha den.

Moogios terrassvärmare finns i 1400w, 2000w och 2500w och regleras med en knapp på väggen eller med en smart fjärrkontroll. Vissa modeller kan även styras från smartphone med hjälp av Bluetooth.

Vi rekommenderar alltid att en behörig elektriker kopplar in dina markiser och el-tillbehör.