Shadeplus / Frontmarkis

Shadeplus / Frontmarkis

Till de flesta av våra markiser kan du välja till en praktisk Shadeplus frontmarkis. Shadeplus fungerar som en rullgardin, monterad i framkanten av markisen. Rullgardinen dras ner och upp med vev eller med en fjärrkontroll. Med en extra markisväv i framkanten av din terrassmarkis kan du reglera ljus, skugga och insyn utan att behöva ändra på markisens lutning.

Optimal skugga med Shadeplus

Shadeplus fungerar extra bra på sensommarkvällar då solen ligger låg och markisens tak inte är tillräcklig avskärmning. En frontmarkis fungerar även som ett extra insynsskydd eller som ett vindskydd vid lätta vindar. Komplettera din markis med en Shadeplus och en snygg sidomarkis och du har skapat ett komplett flexibelt uterum.

Flexibel eftermontering

Shadeplus kan beställas i de flesta vävar. Vi rekommenderar att välja en transparent väv av screen- eller transolisväv där du kan se ut genom väven utan att behöva rulla upp den. Det skapar en luftigare känsla under din markis. Shadeplus sitter integrerat i fronprofilen av markisen och är helt osynlig vid uppfällt läge. Hur lång ner gardinen kan rullas beror på vilken markismodell du har. Shadeplus går även att eftermontera på några markismodeller men vi rekommenderar alltid att beställa det från begynnelsen för att slippa onödiga extra kostnader.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?