Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Helsingborg

Moogio (fd Persienn Pågarna) har funnits i Helsingborg sedan 1970-talet. Vår butik på Florettgatan 22 är stängd från den 4 November 2022. Moogio International letar nu en ny lokal för ett nytt showroom. För att se våra fina produkter på plats hänvisar vi tillsvidare till närliggande butiker i Halmstad och Lund. Välkomna!

Kontaktuppgifter

042-21 02 40
helsingborg@moogio.se

Öppettider

Butikerna i Lund och Halmstad.
Mån-Fre 10-18
Lör 10-14

Butikens kundomdömen

Vi hjälper dig hitta rätt solskydd

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden