Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Uppsala

Henrik startade sin verksamhet våren 2007 och har över 14 års erfarenhet av solskydd till både privata hem och till företag. Under åren har personalstyrkan stärkts med Jonas som både gör hembesök och monterar, Lina som är butiksansvarig och Tullia som arbetar extra i butiken. Idag erbjuder vi hela Moogio-utbudet av av både invändigt och utvändigt solskydd - alltifrån markiser till persienner, solsegel och ett stort urval av snygga gardiner. Och mycket mer. Alltid måttanpassat och skräddarsytt för just ditt hem.

Vår butik ligger i Bolandcity och har öppet sju dagar i veckan, för oss är tillgänglighet för våra kunder väldigt viktigt.Moogio är ett familjeföretag där kunden alltid står i centrum. Välkomna att kontakta oss eller besöka oss i butiken!

Vårkampanj – 20% rabatt på alla markiser
Funderar du på ny markis i vår? Då är det ett extra bra tillfälle att slå till just nu. Beställ din markis senast den 31/3 2023 för att ta del av kampanjen. Klicka här för att läsa mer, eller besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina behov.

Kontaktuppgifter

Bolandcity, Stångjärnsgatan 10
753 23 Uppsala
018-10 66 60

Öppettider

Mån-fre 11-18
Lör 11-16
Sön 11-16

 

Medarbetare i Uppsala

Henrik Eriksson

Enhetsansvarig
Tel: 018-10 66 60
Mobil: 0730-33 33 59

 

Lina

Butiksansvarig

Jonas Belin

Säljare/Montage/Butik
Tel: 018-10 66 60

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden