Mörkläggande rullgardiner

Mörkläggande rullgardiner

Mörkläggande rullgardiner är ett bra val när du vill mörklägga på ett effektivt sätt. Vi erbjuder många olika typer av rullgardiner för mörkläggning och ett stort urval av mörkläggande vävar. Självklart blir de måttbeställda efter just dina fönster så att du slipper glipor och får en mycket effektiv mörkläggning, även när det är som ljusast. Dessutom kan du enkelt motorisera rullgardinerna och koppla ihop dem med ditt smarta hem.

Öka sovkomforten med mörkläggande rullgardiner

Mörkläggande rullgardiner är ett bra val för sovrum, barnrum och andra utrymmen där du vill få ett effektivt skydd mot solljus. Dessutom skyddar de mörkläggande vävarna effektivt mot insyn, så att förbipasserande inte kan se in. Våra tätare vävar är också ett utmärkt val för rum med TV- och datorskärmar. Hos Moogio erbjuder vi både Luxaflex och vårt eget märke Moogioline som mörkläggande rullgardiner.

Svalt och mörkt för en god natts sömn

För att vi ska sova gott och vakna utvilade behöver vi ett svalt och mörkt rum. Oavsett årstid. Mörkläggningsgardiner gör stor, stor skillnad för sovkomforten i sovrummet. Men för att det ska bli riktigt mörkt behöver rullgardinen vara måttbeställd för just dina fönster så att den sluter tätt och inte släpper igenom ljus i glipor. En måttbeställd mörkläggande rullgardin stänger effektivt ute störande kvälls- och morgonsol, som annars kan störa den viktiga nattsömnen.

Mörkläggande material och färger

Mörkläggningsmaterial är i grund och botten vanligt rullgardinstyg. Skillnaden är att man i de allra flesta fall lägger på en fin gummibelagd baksida som säkerställer att inget ljus tränger igenom gardinväven. Det finns dock rullgardinstyger som är så täta i vävningen att de utan mörkläggningsbeläggning redan är 100% ljustäta.

Gummibeläggningen på baksidan är många gånger vit, men den går också att få färgad eller i reflekterande silverbeläggning. Själva rullgardinen kan å andra sidan fås i otaliga färger, så att det finns något för varje smak och inredningsstil. Du kan också välja att montera din mörkläggande rullgardin på väggen, i fönsternischen eller i fönstret.

Vad kostar våra mörkläggande rullgardiner?

Alla mörkläggande rullgardiner från Moogio är måttbeställda och unikt producerade för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogio-butik, så hjälper vi dig med allt du behöver veta innan du köper mörkläggningsrullgardiner.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?