Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Kungsbacka

Moogio Kungsbacka (före detta Tvååkersmarkisen) har funnits i Kungsbacka i flera decennier. Våra kunder i Kungsbacka hjälper vi från vår butik på Topasgatan 3 i Västra Frölunda, granne med Marbodal och Mio. Hos oss finner du hela Moogios sortiment av markiser, persienner, gardiner och andra högkvalitativa solskydd. För oss är kunden alltid i fokus och vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den bästa solskyddslösningen till just din bostad. Välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik i Västra Frölunda!

Kontaktuppgifter

Topasgatan 3
421 48 Västra Frölunda
Tel: 0300- 169 69
kungsbacka@moogio.se

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Varmt välkomna!

Medarbetare i Kungsbacka

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden