Våra Moogio-butiker

Markiser & Gardiner i Falkenberg

Moogio har funnits på Hallandskusten sedan 90-talet och fram till 2014 gick vi under namnet Tvååkersmarkisen. Kunder i Falkenberg är välkomna till vår butik i Halmstad där vi gärna visar er vårt breda sortiment av markiser, persienner, gardiner, parasoller, lamellgardiner och annat solskydd. Kontakta gärna vår områdesansvarige säljare Christian om ni önskar få ett hembesök. Christian har en bred expertis och ett stort engagemang i att finna den bästa lösningen för varje kund.
Välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik i Halmstad!

Vårkampanj – 20% rabatt på alla markiser
Funderar du på ny markis i vår? Då är det ett extra bra tillfälle att slå till just nu. Beställ din markis senast den 31/3 2023 för att ta del av kampanjen. Klicka här för att läsa mer, eller besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina behov.

Kontaktuppgifter

Flygaregatan 12
302 38 Halmstad
Tel: 0346 77 10 77

Öppettider

Mån – tors 10-18
Fre 10-17

Medarbetare i Falkenberg

Christian Sonestam

Områdesansvarig
0703-45 23 03
christian.sonestam@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden