Partners

Stort sortiment av kvalitetsprodukter från våra leverantörer

I vårt utbud av både invändigt och utvändigt solskydd hittar du ett stort sortiment av kvalitetsprodukter från utvalda leverantörer. Nedan ser du ett urval av våra partners. Du kan klicka dig vidare till deras respektive hemsidor för ytterligare information och inspiration.

Markilux

Markilux är en tysk markisfabrikör som producerar markiser av högsta kvalitet och design. Man har varit en av de dominerande leverantörerna på markismarknaden sedan starten 1972. Markilux-produkternas design är tidlös, här finner ni både trendiga och klassiska vävkollektioner samtidigt som markiserna ligger i topp innovativt och säkerhetsmässigt. Funktionaliteten är viktig, markiserna produceras i material som håller högsta standard för att säkerställa en lång och problemfri användning. Vi är mycket glada och stolta över att vara återförsäljare för Markilux omtyckta och högkvalitativa produkter.

Läs mer på Markilux hemsida.

Luxaflex

Luxaflex är en av våra kvalitetsleverantörer av inomhusprodukter. Luxaflex är en del av Hunter Douglas Machinery Corporation och har funnits på persiennmarknaden i Europa sedan 1951. Skräddarsydda och måttbeställda Luxaflex produkter livar upp ditt hem – de släpper in precis lagom mycket dagsljus och isolerar effektivt mot såväl värme som kyla. Vacker design, smarta betjäningssystem och högkvalitativa vävar kännetecknar alla Luxaflex produkter och får dig att känna att du verkligen gjort det perfekta valet för ditt hem. Luxaflex erbjuder också ett brett sortiment av innovativa betjäningssystem som förenklar och förbättrar barnsäkerheten. Du har fullständig valfrihet – allt från deras prisbelönta SmartCord och LiteRise system till helt motoriserade system.

Läs mer på Luxaflex hemsida.

Pagunette

Pagunette A/S startades i Slagelse 1960 och är i dag en av Skandinaviens ledande leverantörer av kvalitetstextilier till hem och offentlig miljö. I deras sortiment finns ett stort urval av kvalitetstextilier till gardiner och inredningsdetaljer. Pagunette-tygerna är mycket omtyckta hos våra kunder och vi är mycket stolta över att vara återförsäljare i både Sverige och Danmark.

Läs mer på Pagunettes hemsida.

Soliday

Vi är stolta över att kunna erbjuda måttbeställda solsegel från Österrikiska varumärket Soliday, känt för innovativa lösningar, modern design och högkvalitativa materialval. Solsegel i en kvalitet för sig.

Läs mer på Solidays hemsida.

Glatz

Schweiziska Glatz är en av världens främsta tillverkare av parasoller och har levererat kvalitet i 125 år. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder deras populära utbud av parasoller med hög designkänsla, fantastisk kvalitet och innovativa materialval.

Läs mer på Glatz hemsida.

Somfy

Vi är stolta återförsäljare av Somfys utbud av lösningar för smarta hem.

Läs mer på Somfys hemsida.

Lagun

Lagun är ett familjeägt företag som har varit verksamma i över 40 år och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av både invändiga och utvändiga solskyddsprodukter. De har ett brett produktsortiment som passar allt från privata hem, till restauranger och större fastigheter.

Läs mer på Laguns hemsida.