Persienner

Visa mer

Persienner för varje rum

Persienner är riktiga klassiker till fönstret. Och det är inte så konstigt. Persienner finns i många olika modeller, färger och utföranden. Det gör att de passar i de allra flesta rum, tillsammans med många olika inredningsstilar. Förutom att de stänger ute ljus på ett effektivt sätt hjälper de att hålla inne värmen när det är kallt utomhus.

 

När detaljerna är viktiga

På Moogio finner du ett stort sortiment av persienner från noggrant utvalda kvalitetstillverkare. För den som väljer persienner från oss handlar allt om detaljerna. Alltifrån upphängning och konstruktion till tygkvalitet och design; varje del bidrar till den måttbeställda kvalitetskänslan. Därför hjälper vi även till med både måttagning och montering så att dina persienner får precis den look som du önskar.

 

Måttbeställda persienner, för din bostads alla fönster

Alla Moogios persienner är måttbeställda. Det innebär att du kan justera varje detalj i både utseende, mått och funktion. Du slipper dessutom persienner som är för korta, för breda eller som känns ”nästan rätt” .

Våra persienner är perfekta, redan från start. Våra medarbetare hjälper dig dessutom med tips, råd och inspiration längs med vägen för att hitta det utseende och den funktion som passar bäst i just din bostad.

 

Persienner för sovrum, vardagsrum och kök

Persienner passar lika bra i sovrum och vardagsrum, som i ett badrum eller i kök. I rum med hög temperatur och fuktighet, såsom ett kök eller badrum, är aluminiumpersienner ett bra val eftersom materialet varken deformeras eller missfärgas. I många fall kan man kombinera en persienn med snygga gardinlängder eller plisségardiner för att få ett modernt, medvetet och funktionellt uttryck. Självklart erbjuder vi även alternativ till persienner i form av lamellgardiner och rullgardiner.

 

Hur skiljer sig persienner från andra invändiga solskydd?

Förutom det uppenbara, det vill säga att persiennerna har lameller istället för tyg eller väv, är själva funktionen i persiennen unik. Genom möjligheten att ställa lamellerna i olika vinklar kan du enkelt justera både insyn och solinfallet själv. Flera av persiennerna i vårt sortiment har dessutom unika funktioner som innebär att du kan anpassa ljusflödet och utseendet ännu mer.

Justera ljusinflödet med MegaView och VarioFlex

Funktionen ”Mega View” innebär att lamellerna dras samman två och två när de öppnas. På så vis blir öppningen extra stor och ger ett mer öppet intryck.

En annan funktion, som kallas ”VarioFlex”, innebär att persiennen öppnas och stängs i två sektioner vilket innebär att persiennen delar sig. Du väljer själv var delningen ska vara. Då kan du enkelt styra både insyn och ljusinsläppet på ett smart och smidigt sätt. När persiennen är stängd fungerar den precis som vanligt. Du kan läsa mer om dessa funktioner här.

 

Se våra moderna persienner i butik

I våra butiker kan du se hur våra olika produkter ser ut och testa olika tygkvaliteter, material och kombinationer. Vi erbjuder bambupersienner, träpersienner och aluminiumpersienner.

Moogios persienner är tillverkade och designade med hjälp av den allra senaste tekniken och följer alltid ett stilrent, modernt formspråk. Våra modena persienner uppdateras dessutom löpande. Du kan också enkelt lägga till motorisering, automatisering och koppla på röststyrning, eller styra dina persienner med fjärrkontroll eller app.

Välkommen in till någon av våra butiker för tips, råd och inspiration eller boka ett kostnadsfritt hembesök här. Välkommen till Moogio!