Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Varberg

Moogio (före detta Tvååkersmarkisen) har funnits i Varberg sedan 1956, så det är en lång tradition av solskyddshistoria som sitter i väggarna. I vårt sortiment finns bland annat ett stort utbud av markiser, gardiner, persienner, solsegel och andra högkvalitativa solskydd. Idag drivs Moogio Varberg av Ted och Christian som har 9 års erfarenhet av solskyddsbranschen. Moogio Varberg prisades som årets Moogio-butik 2016, ett resultat av arbetsglädje, produktkunskap och ett stort engagemang att hitta rätt lösning för varje unik kund.
Välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik!

Kontaktuppgifter

Värnamovägen 2
432 32 Varberg
0340-480 300
varberg@moogio.se

Öppettider

Mån – Fre 10-17

Vi stänger butiken över jul & nyår mellan 22/12-9/1.

Medarbetare i Varberg

Ted Kristiansson

Butiksansvarig
0739 22 01 45
ted.kristiansson@moogio.se

Christian Krantz

Butiksansvarig
0340-480 300
varberg@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden