Solskyddslösningar för arbetsplatser och fastigheter

Behaglig arbetsmiljö med rätt solskydd

Vi vet att rätt arbetsmiljö ger förutsättningar för att trivas på kontoret och göra bra resultat. Idag har vi kommit långt i utvecklingen av ergonomiska kontorsstolar och kontorsmöbler. Minst lika viktigt för ett bra arbetsklimat är att kontoret har bra solskydd mot alltifrån solblänk i datorskärmar, värmeinstrålning och buller. Att inreda arbetsplatsen med solskydd och textiler som förbättrar och jämnar ut inomhusklimatet gör att du och dina kollegor kan arbeta mer effektivt och slipper obekväm värme, solljus och buller. Samtidigt kan det också spara energi.

Kontor, lokaler och fastigheter

På kontor och arbetsplatser där mycket arbete sker framför datorn är det viktigt med solskydd som bidrar till en behaglig arbetsmiljö. Moogio har smarta solskydd som lämpar sig särskilt väl för just arbetsplatser, exempelvis solfilmsrullgardiner som tar bort blänk i datorskärmar samtidigt som utsikten behålls. Har ni ett öppet kontorslandskap fungerar panelgardiner eller lamellgardiner som effektiva rumsavdelare och även gardiner i tyngre textilier skapar ljuddämpning och ökar trivseln.

På Moogio hittar ni alla sorters solskyddslösningar till era fastigheter, exteriöra produkter i form av markiser av olika slag men även en bred variation av interiöra produkter som exempelvis gardiner, lameller, persienner och rullgardiner. Solskydd är en produkt som ger ett stort mervärde och är mycket uppskattad av hyresgäster/bostadsköpare och vi rekommenderar alltid att lämpliga solskydd finns med i ett byggprojekt redan från planeringsfasen.

Skräddarsydda solskydd för din verksamhet

Utmaningen och uppgiften ligger i att hitta det som passar just din verksamhet. Att skräddarsy en anpassad totallösning som tar  hänsyn till förutsättningar och begränsningar såväl som önskemål. Kanske handlar det om inredning för det representativa styrelserummet eller hörsalen med höga krav på den audiovisuella utrustningen. Kanske är du ute efter mörkläggning i en konferenslokal eller solavskärmning i ett öppet kontorslandskap? Eller har du som mål att göra lokalen mer energisnål och sänka dina energikostnader? Innan vi tar fram en solskyddslösning för just din verksamhet hjälper vi dig att specificera vilka behov du, dina kollegor och dina kunder har. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?