Twistrullgardiner Luxaflex

Twistrullgardiner Luxaflex

Är det en persienn eller är det en rullgardin? Det är faktiskt en rullgardin med persiennens goda egenskaper kombinerat med rullgardinens lätthet och goda egenskaper, briljant.

Twistrullgardinen förändrar känslan och ljusinfallet i rummet. Du har nästan oändliga valmöjligheter med tyger i olika färger och texturer. Med två lager tyg ger Luxaflex Twist dig ett fantastiskt och enkelt sätt att styra ljus och avskildhet. Det är enkelt att justera rullgardinen, lämna gardinen öppen, halvöppen eller helt stängd för att få exakt den mängd ljus eller skugga du vill ha.

Ta kontroll över det infallande ljuset

Twistrullgardinen skapar stor kontroll över ljus och avskildhet, eftersom de tvärgående ränderna låter dig styra vilken stämning och ljusinsläpp du vill ha i rummet.

Vacker och unik gardinlösning

Twist är vackert i alla fönster – från små fönster till stora panoramafönster, där de blir en vacker del av inredningen samtidigt som ljusinsläppet bidrar till att skapa den känsla du vill ha i rummet.

Unika designlösningar

Twistrullgardinen monteras med fästen i plast där vit, svart eller grå är standard. Rullgardinen finns även med en dekorativ kassett som döljer gardinens ovansida och finns i vit svart eller aluminium. Du kan även välja den unika designmodellen med designade fästen, sidoskenor, kedjehus, bottenlist och monteringsprofil i aluminium. Rullgardinen har en bottenlist i aluminium som finns i svart, vit och anodiserad grå, där bottenlisten ligger löst mellan de två tygerna med särskilt fina och synliga ändknoppar.

Betjäning

Twist rullgardiner finns med 3 olika betjäningsalternativ.

Sidodrag: Ändlös kulkedja i stål, vit eller svart. Kedjan finns i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 och 350 cm. Levereras som standard med barnsäker kedjespännare.

Motor: 24V DC-motor – flera alternativ för elektrisk styrning är möjliga.

PowerView: Inbyggd 18V motor, som kan styras med fjärrkontroll eller app.

Ett stort urval av vackra färger

Luxaflex Twist finns i flera olika färger, där du hittar både vackra och lugna pastellfärger, vackra unika mönster och naturinspirerade designmönster. Du kan välja ur en bred kollektion, då tygerna finns i två olika randbredder och med allt från randiga, prickiga och vågiga former. Finns både som transparent eller mer tät väv, så att den passar din stil och ditt hem. Om det är viktigt med trygghet och säkerhet i hemmet kan du välja det flamsäkra tyget Allegory FR, det finns i många olika färger.

Tips för att mäta

För bästa resultat rekommenderar vi alltid att någon av våra kunniga medarbetare kommer hem till dig och tar mått och hjälper till med monteringen. Om du vill mäta själv kommer här några tips från Moogio och Luxaflex:

 1. Mät alla fönster mycket noggrant. Mät fönstret horisontellt längst upp, i mitten och längst ner. Mät även fönstret vertikalt på vänster och höger sida, samt i mitten.
 2. Slutför mätningen genom att även mäta fönstret diagonalt. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller inte.
 3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
 4. Om din gardin inte dras rakt upp kan det vara så att fönstret är något snett.

Tänk även på detta!

 • Är dina fönsterkarmar raka?
 • Var ska gardinerna monteras? Inne i fönsterkarmen, utanför fönsterkarmen, i en nisch eller på väggen?
 • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan textilen och fönsterkarmen, vilket kan ge ett litet ljusinsläpp?

Pris och leverans?

Alla Twistrullgardiner från Luxaflex är måttbeställda och tillverkas unikt för just ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver veta inför ditt köp.

Vill du att vi hjälper till?

 • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
 • Rådgivning och inspiration
 • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

  Privatperson eller företag?