Våra Moogio-butiker

Markiser och Gardiner i Kungälv

Moogio Kungälv drivs av Ronny Nilsson, vår nya representant i Kungälv med omnejd. Ronny, som kanske är känd av många som kapellmästare för dansbandet Drifters, har på kort tid fått ta del av Moogios erfarenhet inom såväl invändigt som utvändigt solskydd för både bostäder, restauranger och kommersiella fastigheter. Enheten i Kungälv drivs under vårt flex-koncept vilket innebär att den delar showroom med vår butik på Topasgatan 3 i Västra Frölunda, granne med Mio och Marbodal. Självklart erbjuds hela Moogios sortiment av högkvalitativa markiser, persienner, gardiner, rullgardiner och andra måttbeställda solskydd. Varmt välkommen att kontakta oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök, hälsar Ronny Nilsson!

Kontaktuppgifter

Ny adress från och med 21 januari:

Topasgatan 3
421 48 Västra Frölunda
Tel: 031 27 20 45
kungalv@moogio.se

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Varmt välkomna!

Medarbetare i Kungälv

RONNY NILSSON

Enhetsansvarig
0731-934010
ronny.nilsson@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Bild som visar en fristående markis med grön markisväv

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden