Garanti & kundlöfte

Det ska vara tryggt att köpa solskydd hos Moogio.

Moogio erbjuder endast produkter av mycket god kvalitet, från noggrant utvalda tillverkare. Och du kan alltid komma in till våra butiker när du behöver hjälp eller råd. För att ditt solskydd ska bli som du önskar hjälper vi även till med måttagning och, om du önskar, fackmannamässig montering. Det ger dig en extra trygghet. När du handlar solskydd av oss lämnar vi dessutom alltid tre till fem års garanti på våra produkter och tio års garanti på vissa delar. Vid normalt bruk och korrekt montering håller våra produkter dock mycket längre än garantitiden. Välkommen in till din Moogio-butik när du behöver hjälp eller vill se en produkt i vekligheten. Vi är alltid nära tillhands!

Hur länge gäller garantitiden?

Garantitiden gäller från inköpsdatum. För att vi snabbt ska kunna hjälpa till vid ett garanti- eller reklamationsärende behöver du ta med din slutfaktura till butiken. Om du har anlitat Moogio för att mäta och montera dina solskydd gäller givetvis garantin även på arbetet. Tänk på att om du mäter själv så ansvarar du som konsument för både måttagning och montering. Därför rekommenderar vi alltid att vi utför måttagningen.

Vad innebär garantin?

Moogio-handlaren ansvarar endast för de fel som uppstår vid normal och riktig hantering av varan. Garantin omfattar ej skador som är orsakade av en olycka, oriktig montering eller vid handhavandefel. Väderrelaterade skador på utvändiga solskydd och slitna vävar omfattas ej av vår garanti. Ej heller om det förekommit en felaktig elinstallation i samband med motorisering av våra solskydd. Varje Moogio-butik samarbetar med lokala elektriker som vi rekommenderar att ni tar hjälp av vid installation av motoriserade solskydd.

Undvik väderrelaterade skador med Sol- & vind-sensor

För att undvika väderrelaterade skador rekommenderar vi alltid sol- och vindsensor till utvändiga solskydd. Tänk också på att det under vintertid är extra viktigt att se efter att markiser och solsegel inte blir utsatta för massiva snöras, då detta inte täcks av garantin. För att veta mer om Moogios garantivillkor ber vi dig kontakta din närmsta Moogio-butik.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?