Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Gävle

Nu finns Moogio, Nordens ledande solskyddskedja, på Ingenjörsgatan 8 i Gävle! Här får du tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner, rullgardiner och andra solskydd! Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, eller besök butiken så hjälper vi dig till den perfekta lösningen för just ditt hem! Kontakta Christian Hillgren eller Robert Pettersson, som driver butiken, så hjälper vi till. Kontaktuppgifter nedan. Varmt välkommen!

Vårkampanj – 20% rabatt på alla markiser
Funderar du på ny markis i vår? Då är det ett extra bra tillfälle att slå till just nu. Beställ din markis senast den 31/3 2023 för att ta del av kampanjen. Klicka här för att läsa mer, eller besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina behov.

Tillfällig superdeal – 40% rabatt på kundfavoriten FA58
Just nu kan vi erbjuda terrassmarkisen Moogioline FA58 till ett smått fantastiskt pris. Med FA58 får du en svensktillverkad kvalitetsmarkis i snygg design och hållbar konstruktion. Dessutom ingår både motor och fjärrkontroll. Ta del av kampanjen här eller kontakta oss i butiken. Detta är en tidsbegränsad kampanj och gäller så länge lagret räcker.

Kontaktuppgifter

Ingenjörsgatan 8
802 93 Gävle
Tel: 026-290011
gavle@moogio.se

Öppettider

Mån – tors 09.00-18.00
Fre 09.00 – 17.00
Lör 10.00 – 14.00

Medarbetare i Gävle

Christian Hillgren

Enhetsansvarig
0726-603969
christian.hillgren@moogio.se

Robert Pettersson

Enhetsansvarig
0707-399198
robert.pettersson@moogio.se

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden