Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Gävle

Snart öppnar Nordens ledande solskyddskedja även i Gävle! Kan du inte vänta till öppningen? Redan nu kan du få tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner, rullgardiner och andra solskydd! Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, så hjälper vi dig till den perfekta lösningen för just ditt hem! Kontakta Christian Hillgren, enhetsansvarig, redan idag så hjälper vi till. Kontaktuppgifter nedan. Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

Butiken öppnar inom kort. Du kan redan nu boka ett kostnadsfritt hembesök och beställa våra produkter.

Öppettider

För närvarande erbjuder vi endast tidsbokade hembesök. Det är kostnadsfritt, så fyll i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta enhetsansvarig Christian Hillgren så återkommer vi för att hitta en tid som passar för dig.

 

Medarbetare i Gävle

Christian Hillgren

Enhetsansvarig

Vxl: 026-29 00 11
Mob: 0726-603969
christian.hillgren@moogio.se

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden