20% rabatt på alla markiser!

Beställ din markis senast 15/4 så får du 20% rabatt*. Du väljer ur hela sortimentet och vi hjälper dig med tips, råd och inspiration under tiden. Kontakta din närmaste butik eller boka ett kostnadsfritt hembesök, så hjälper vi till. Välkommen!

*Erbjudandet gäller t.o.m. 15/4 2024. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten gäller ej på montering.

Hållbar kvalitet, i varje detalj

Våra markiser håller högsta kvalitet i alla delar, från markisväv och armar till motorisering och extrautrustning. Det gör att din markis behåller både utseende och funktion i många, många år.

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en markis där både mått och material är perfekt anpassade för just ditt hem. Och, inte minst, att den är professionellt och exakt monterad.

 

 

Terrassmarkiser

En terrassmarkis är det perfekta solskyddet för en ombonad och trevlig uteplats. Den ger effektivt skydd från både sol och fukt vilket  gör att du kan njuta av din uteplats både ofta och under en lång säsong.

Se våra terrassmarkiser här.

Vertikalmarkiser

Snygga vertikalmarkiser ramar in ditt fönster och ger effektivt solskydd. De håller värmen ute, jämnar ut inomhusklimatet och skyddar dina möbler från att blekas av solen.

Se våra verktikalmarkiser

Pergolamarkiser

Pergolamarkiser är några av våra mest populära produkter. Och det är inte så konstigt; de är ett smidigt, flexibelt och snyggt alternativ till ett fast uterum. Och när du inte behöver den längre, så rullas den enkelt in med en knapptryckning!

Lär dig mer om våra pergolamarkiser

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?