Twin Light rullgardiner Moogioline

Twin Light rullgardiner Moogioline

Är det en persienn eller är det en rullgardin? Det är faktiskt en rullgardin med persiennens goda egenskaper kombinerat med rullgardinens lätthet och goda egenskaper, briljant.

Det som gör rullgardinen Twin Light särskilt unik är dess förmåga att styra ljuset med hjälp av de tvärgående ränderna och tätheterna i gardinen, som löper förbi varandra till ett öppet, halvöppet eller stängt läge. På så sätt kan du skapa en den atmosfär du vill ha i hemmet. En Twin Light rullgardin kan användas i alla rum där du vill kunna styra rummets ljusinsläpp.

 

Dubbel rullgardin

Twin Light är en extremt elegant dubbel rullgardin som kan pryda alla hem. Gardinen är gjord som en dubbel rullgardin, där ränderna längs gardinen glider vackert förbi varandra när rullgardinen höjs eller sänks.

Mönstermatchning

Har du flera gardiner i samma rum kan dessa mönster anpassas så att ränderna följer varandra även om det finns en variation i höjderna på fönstren.

Gardiner som matchar din inredningsstil

Tyget på rullgardinen kommer i 4 olika densiteter, som var och en har sina egna egenskaper: Transparent, Semi-transparent, Tät och Mörkläggande. Det transparenta och halvtransparenta tyget är bra val om du inte vill skärma av helt, då dessa viss utsikt. Det täta tyget är ett mer fördelaktigt val om du vill öka insynsskyddet i större utsträckning och mörkläggningstyget är idealiskt för sovrummet, om du vill skärma av ljuset helt.

Betjäning

Twin Light Rullgardiner från Moogioline finns med 2 olika betjäningsalternativ.

Sidodrag: Ändlös kedja, som placeras på sidan av gardinen. Betjänas med plastkedja som finns i antingen vit, grå eller svart. Finns även som metallkedja.

Motor: Gardinen styrs med fjärrkontroll.

Ett stort urval av vackra färger

Moogio erbjuder en bred kollektion av Twin Light rullgardiner, i många olika transparenter, tyger och mönster, i tidens färger. Twin Light kan installeras med eller utan kassett, beroende på dina önskemål och behov.

Tips för att mäta

För bästa resultat rekommenderar vi alltid att någon av våra kunniga medarbetare kommer hem till dig och tar mått och hjälper till med monteringen. Om du vill mäta själv kommer här några tips från Moogio:

 1. Mät alla fönster mycket noggrant. Mät fönstret horisontellt längst upp, i mitten och längst ner. Mät även fönstret vertikalt på vänster och höger sida, samt i mitten.
 2. Slutför mätningen genom att även mäta fönstret diagonalt. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller inte.
 3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
 4. Om din gardin inte dras rakt upp kan det vara så att fönstret är något snett.

Tänk även på detta!

 • Är dina fönsterkarmar raka?
 • Var ska gardinerna monteras? Inne i fönsterkarmen, utanför fönsterkarmen, i en nisch eller på väggen?
 • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan textilen och fönsterkarmen, vilket kan ge ett litet ljusinsläpp?

Pris och leverans?

Alla Twin Light rullgardiner från Moogioline är måttbeställda och tillverkas unikt för just ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver veta inför ditt köp.

Vill du att vi hjälper till?

 • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
 • Rådgivning och inspiration
 • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

  Privatperson eller företag?