Träpersienner

Träpersienner Luxaflex

Luxaflex® eleganta träpersienner är en vacker naturprodukt som passar som både solavskärmning och rumsavdelare. Träperseinnen finns i två olika lamellbredder, 50 cm och 70 cm. Som standard levereras persiennen med en aluminiumöverlist och täcklist i trä. 38 mm dekorativa stegband ger en personlig design.
Kollektionen innehåller en stor variation av färger så här finns garanterat ett perfekt alternativ. Persiennerna har fem olika betjäningsmöjligheter.
Du kan göra din träpersienn ännu mer unik genom att välja ett dekorativt stegband ur Luxaflex kollektion. Du kanske vill ha en färg som sticker ut eller en som smälter in i rummets övriga inredning.
Luxaflex® träpersienner är tillverkade av material som anskaffats etiskt och odlats på ett hållbart sätt.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information
  • Luxaflex® kollektion av träpersienner innehålet 31 varianter på 7 serier, exempelvis Shine, Bambu och Basic.
  • Precis som aluminiumpersienner så erbjuder Luxaflex® träpersienner i modellen Elipse®. Elipse® är ett patenterat persiennsystem där höja/sänka samt vinkling är integrerad i en snygg designad öppen överlist. Elipse® kombinerar persiennens klassiska känsla med en modern och högteknologisk design. Elipse® kommer i 50 eller 70 mm lameller och du sätter en personlig prägel genom ett brett urval av stegband. Elipse® betjänas med vinkelstång.
  • Stegbanden kommer i 22 olika färger, samtliga mäter 38 mm.
  • Skapa en personlig träpersienn genom att välja upp till tre olika färger på lamellerna i en och samma produkt.
  • Beslag levereras som standard i aluminiumfärg, men går även att få i vitt.

   

 • Teknisk information / Betjäning

  Lindrag: Linor för både ned/upphissning samt vinkling av persiennen.

  Lindrag/Vridstång: Draglina för att dra persiennen upp och ned. Vridstång i aluminium för vinning av lameller, levereras upp till 300 cm.

  Kedjedrag: Vit, grå, antracit eller svart ändlös kedja i plast för både drag och vinkling av lameller. Stålkedja mot pristillägg. Levereras med 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 125, 150, 175, 200, 250, 300 samt 350 cm.

  Motor: Levereras ned 230V AC motor.

   

 • Mätning / Montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips från Moogio och Luxaflex®:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / leverans

  Alla aluminiumpersienner från Luxaflex måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt persiennköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.