Glatz Castello PRO

Glatz Castello PRO

Castello Pro från Glatz är ett särskilt vackert, stilrent och starkt parasoll – där det finns goda möjligheter att montera värmare, lampor och hängrännor mellan parasollen. Parasollet är idealiskt för restauranger, kaféer, hotell eller stora, öppna terrasser.

Castello Pro är designad för stora utomhusområden och erbjuder därmed en hög nivå av korrosionsskydd där komponenterna är gjorda av material av hög kvalitet.

Utrustad med enkla pressgjutna delar fascinerar Castello Pro med sitt platta parasolltak som ger en hög grad av vindstabilitet. Takluckan kan öppnas och stängas på nolltid med spännhandtaget. Om parasollet väljs med LED-spots eller värmare är elektroniken diskret integrerad i ram och stag.

Material och teknik

Ramen är tillverkad av naturanodiserad aluminium med högkvalitativa glasfiberförstärkta delar. Parasollet är utrustat med rostfria skruvar och nitar, och är därför korrosionsbeständigt. Duken är utbytbar och självspännande, vilket bidrar till att säkerställa en tät och snygg duk.

Styrning

Den motsatta öppningsprincipen möjliggör snabb öppning och stängning av parasollet, varför det är enkelt och bekvämt att använda. Se video

Ljus och värmelampor

Modellen finns med Osyrion LED-spots, som är en uppladdningsbar belysning som kan monteras på parasollet. Tack vare det varma ljuset kan de avkopplande kvällarna utomhus vara några timmar längre.

Castello Pro finns även med tillhörande värmelampor, vilket ger maximal möjlighet att utnyttja parasollet när vi närmar oss slutet av sommaren.

Storlekar

Castello Pro är ett av de parasoll som kan levereras i många olika storlekar och varianter, där de antingen kan levereras runda, kvadratiska eller rektangulära.

Vackra och moderna färger

Ramen finns antingen i den rena naturanodiserade aluminiumfärgen eller med en antracitpulverlackering (RAL 7016). Duken finns i cirka 100 olika färger och har materialklass 5, vilket ger UV-skydd på upp till 98%.

Motståndskraftig i hård vind

Glatz Castello Pro klarar kuling med vindhastigheter upp till mellan 13,9-28,4 meter per sekund, beroende på parasollets storlek.

Kom ihåg parasollfot när du köper ett nytt parasoll

För att parasollet ska stå stabilt är det viktigt med en robust parasollfot eller ett kraftigt fäste, så att parasollet säkras så bra som möjligt. Parasollbasens vikt följer parasollets storlek. Välj här mellan:

  • Fast fot
  • Rör för gjutning
  • Väggmonterat fäste
  • Monteringsplatta

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?