Markilux Markant

Markilux Markant

Markant från Markilux är ett komplett fristående terasskydd som enkelt kan öppnas upp eller stängas med en horisontell markis. Med hjälp av tvärgående balkar kan regnvatten från väven enkelt rinna av och ner i rännan, vidare ner och ut via benen.

I Markanten kan både solljus, värme och sidor skärmas av med markiser, vilket skapar ett helt slutet uterum. Sidorna kan utrustas med screenmarkiser, där även paneler i pvc-plast kan sättas in. Det blir med andra ord ett helt täckt uterum i textil. Du kompletterar enkelt din Markant med både värmare och belysning för extra komfort.

Fristående markis

Markant mäter upp till sex gånger sex meter, vilket gör denna markis är perfekt för större ytor och kan anpassas exakt efter dina behov. Markisväven är integrerad i ramen längst upp på Markant med hjälp av Tracfix, som är ett dragkedjeliknande system som löper i ramen. Detta bidrar till att skapa en solid, sträckt och elegant markisväv. Oavsett om Markilux Markant står ensam eller som en integrerad del av en befintlig byggnad, gör Markant stort intryck i alla situationer.

Ett måste för spektakulära utrymmen och trädgårdar

Markilux Markant är definitivt ett av de bästa fristående högkvalitativa markiserna på marknaden – och det är lätt att förstå varför. Markisen ger skydd mot stark sol och regn. Vill du att solen ska lysa ner i Markant kör du helt enkelt markisen i toppen åt sidan. Markant är en unik markis för att skapa en fantastisk atmosfär oavsett vad vädret erbjuder. Markant är den perfekta fristående markisen som kompletterar alla öppna ytor.

Sträckt terrassduk med Tracfix

Tracfix ser till att det vackra markistyget löper smidigt och lätt genom takramen. Systemet ger ett generellt renare utseende till duken och förbättrar vindstabiliteten. Detta eftersom duken därigenom löper innanför ramen, likt ett blixtlåssystem, och därför inte lämnar ett luftspalt mellan ramen och duken.

Styr stämningen med LED-belysning

Markant är designad för att skapa en feel-good-känsla med sina många alternativ. Få LED-line eller LED-Spots installerade i din Markant och känn hur detta lyfter atmosfären till nya höjder. Belysningen gör att du och dina gäster kan vistas utomhus längre på kvällen och samtidigt kan du styra ljusstyrkan med dimmern på fjärrkontrollen.

Färger skapar stämning

Markisen som löper i toppen är det som ger Markant dess mjuka och behagliga färgatmosfär när du sitter under den. Välj bland hundratals olika färger så att du får precis den stämning du vill ha i din Markant. Välj bland de 7 standardfärgerna på ramarna som passar din omgivning. Det går också att få en speciell RAL-färg på ramen om det önskas.

Motståndskraftig i hård vind

Markant är konstruerad kring en fast ram, vilket gör att den klarar hård vind upp till vindmotståndsklass 3. Det gör att Markant kan användas i vindhastigheter upp till 10,8 till 13,8 meter per sekund.

Ökad komfort med automatisering och fjärrstyrning

Markilux Markant kommer med motor som standard, så du kan enkelt luta dig tillbaka och styra markisen med ett tryck på fjärrkontrollen.

Insynsskydd när du vill

I din Markant kan du ha vertikala screenmarkiser monterade på sidorna. Detta säkerställer att du kan rulla ner dem om du antingen vill ha lä från vinden eller helt enkelt vill hålla borta nyfikna ögon. Paneler och sidoskyddslösningar kan också sättas in, som kan dras framåt och tas bort.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?