Markilux Planet

Markilux Planet

Det innovativa markis-parasollsystemet! Markilux Planet är ett fristående markissystem som fungerar som ett parasoll och kan vridas 335 grader – smidigare blir det inte! Med Markilux Planet bestämmer du helt själv åt vilket håll skuggan ska vara. Planet-modellen är ett fristående solskydd och designen kompletterar andra markiser väl. Markis Planet benställning kan bära markiser upp till 610 cm i bredd och finns i både en vridbar version och en fast monterad version.

Är det en markis? Är det ett parasoll?

Markilux Planet är en markis och ett parasoll i ett. Den ger ett blickfång och skapar den perfekta möjligheten till skugga för din uteplats. Detta markisparasoll skyddar dig från solens strålar med tillförlitlighet; den är extremt robust och ändå flexibel i sin användning.

Easy-Go-handtag

Med Easy-Go-handtaget i den vridbara versionen kan du enkelt vända markisen så att det blir skuggor precis där du vill ha dem. Den smala stolpen stöder den valda markisen och kombinationen av funktionalitet och design i detta system är särskilt imponerande. Få upp till 18 kvadratmeter skugga, lätt och enkelt.

En värld av färger

Till Markilux Planet väljer du den markis du vill ha monterad på systemet. Utifrån den valda markisen kan du välja bland hundratals olika färger och mönster för ditt markistyg. För själva stolpen kan du välja mellan 7 olika ramfärger för att passa din smak.

Integrerad Shadeplus

Det är möjligt att få Markilux Planet med den unika Shadeplus frontmarkisen (beror på val av markis). På så sätt får du ett integrerat markistyg i framkanten av markisen, som kan rullas ner vertikalt och skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar.

Öka komforten med automatisering och fjärrstyrning

För ytterligare komfort kan du enkelt fjärrstyra markisen med fjärrkontroll, app eller med röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor som automatiserar markisen för att undvika skador.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?