Takmarkiser

Takmarkis Markilux 8800

Markilux 8800 är takmarkisen som ger maximal komfort till uterummet eller den inglasade verandan. Markisen fungerar också utmärkt som ett reglerbart tak ovan en befintlig trästomme på exempelvis en uteservering. Markilux 8800 kan beställas med eller utan ZIP-funktion. Zip systemet fungerar som en blixtlås mellan väven och sidoskenan. På så vis blir markisväven stabilare och släpper inte in något ljus mellan väven och sidoskena.

Ett inbyggt tensionsystem garanterar att väven alltid är spänd. När takmarkisen är inrullad ligger väven väl skyddad i en snygg helkassett. Markilux 8800 bygger på kraftiga profiler och kan täcka stora ytor upp till 36 m2. Markisen är pulverlackerad och finns i sju olika standard färger. Som tillval kan markisen lackeras i valfri färg. Markilux 8800 kan beställas med olika typer av markisvävar, alla av högsta kvalité.

Mått (max): 700 x 450 cm eller 500 x 700 cm


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden