Markilux 8800

Markilux 8800

Markilux 8800 är en takmarkis som har vunnit Markilux 8800 iF Product Design Award för sitt utseende och fick ytterligare ett speciellt omnämnande vid German Design Award 2014. Men det bästa är att den helt enkelt fungerar perfekt. Markilux 8800 är med sin tidlösa design och genomtänkta teknik pålitlig när det gäller att ge skugga till större ytor.

Den perfekta takmarkisen

Denna takmarkis är perfekt för uterum, orangerier och stora takfönster. Dess smarta upphängningssystem och robusta design gör det möjligt att skugga ytor på upp till 36 kvadratmeter per enhet (med Tracfix 30 kvm). Skulle detta inte räcka för ditt önskade område kan upp till 5 enheter kopplas ihop.

Slitstarkt och sträckt duk

Som standard är Markilux 8800 gjord på ett system med 2 gastrycksfjädrar, som arbetar oberoende av varandra, vilket säkerställer att duken alltid är sträckt, vilket säkerställer optimal funktionalitet. Markisen kan levereras med Tracfix i sidostyrningen, vilket säkerställer att det inte blir några ljusglipor mellan sidostyrningen och duken. Detta gör också att markisen blir mer vindstabil. När markisen är infälld är den dold i kassetten, vilket säkerställer att duken är skyddad i alla väder.

Innovativa komponenter

Innovativ tyst motor

Som standard är Markilux 8800 tillverkad med motorstyrning, så att du enkelt kan styra takmarkisen med en fjärrkontroll. Du kan även välja att ha den tysta motorn integrerad, vilket hjälper till att minska ljudet ytterligare när markisen flyttas in och ut.

Kraftig takmarkis för hård vind

Markilux 8800 är en toppmodell och är därför också motståndskraftig upp till vindmotståndsklass 3. Detta motsvarar att takmarkisen i utdraget skick klarar vindhastigheter på mellan 10,8 och 13,8 meter per sekund.

Anpassa färgvalet efter dina önskemål

Till Markilux 8800 kan du välja mellan flera hundra färger och mönster. Välj dessutom mellan 7 standardbågfärger som matchar din önskade stil.

Ökad komfort via automatisering och fjärrstyrning

För att skapa optimal komfort kan du enkelt fjärrstyra markisen med fjärrkontroll, app eller med röststyrning. Du kan även lägga till en sol- och vindsensor eller vibrationssensor som automatiserar markisen för att undvika skador.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?