Markilux 879/779

Markilux 879/779

Markilux 879/779 är en undertakmarkis som skapar en komplett harmoni av form och funktion, för att skugga större ytor. Glastäckta terrasser behöver solskydd på sommaren och Markilux 879/779 ger det skyddet optimalt. Markisen är monterad under glaset och är därför väl skyddad mot smuts, fukt och vindar.

Gasfjädrar och perfekt skuggning

Takmarkisen Markilux 879/779 har mycket att erbjuda och är idealisk för uterum, orangerier och liknande uteplatser. Dess gastrycksfjädrar ser till att markisväven sitter riktigt bra och är spänd. Spännsystemet och dess robusta design gör det möjligt att skugga ytor upp till 24 respektive 27 kvadratmeter. Den enda skillnaden mellan Markilux 879 och 779 ligger i designen, där 879 har en rund kassett och 779 har en fyrkantig kassett. Levereras med motor som standard, men finns även med manuell vev.

Integrerad Shadeplus

Det är möjligt att få Markilux 879/779 med den unika Shadeplus frontmarkisen. På så sätt får du ett integrerat markistyg i framkanten av markisen, som kan rullas ner vertikalt och skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar.

Tracfix

I Markilux 879/779 är det möjligt att ha det sofistikerade tracfix-systemet integrerat, vilket gör att det inte finns något mellanrum mellan duken och sidostyrskenorna. Detta skapar bättre vindstabilitet och ett vackrare helhetsintryck.

Belysning: LED-Line eller LED-Spots

På Markilux 879/779 finns det olika alternativ för att skapa precis den belysning du vill ha. Sätt din favoritplats i rampljuset och njut av kvällen i en mysig atmosfär. LED-Spots kan roteras och dämpas beroende på vilken stämning du vill ha. Likaså kan en LED-Line monteras i antingen kassetten eller sidostyrskenorna.

 Anpassa färgvalet efter dina önskemål

För Markilux 879/779 kan du välja mellan flera hundra färger och mönster. Välj dessutom mellan 7 standardbågfärger som matchar din önskade stil. Det är även möjligt att välja en speciell RAL-färg för ramen.

Kraftig takmarkis i frisk till hård vind

Markilux 879/779 är en toppmodell inom undertaksmarkiser och är därför även tålig upp till vindmotståndsklass 2-3 beroende på storlek. Det motsvarar att takmarkisen i utdraget skick klarar vindhastigheter på mellan 8 och 13,8 meter per sekund.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?