Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Borås

I maj 2022 öppnar Nordens ledande solskyddskedja i Borås! Kan du inte vänta till öppningen? Redan nu kan du få tillgång till hela Moogios kvalitetssortiment av markiser, persienner, gardiner, rullgardiner och andra solskydd! Boka ditt kostnadsfria hembesök, på en tid som passar dig, så hjälper vi dig till den perfekta lösningen för just ditt hem! Kontakta Roger Lundin, enhetsansvarig, redan idag så hjälper vi till. Se kontaktuppgifter nedan. Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

Moogio Borås (öppnar inom kort)
Allégatan 41
503 32 Borås

Öppettider

Fram till öppningen erbjuder vi endast tidsbokade hembesök. Det är kostnadsfritt, så fyll i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta enhetsansvarig Roger Lundin så återkommer vi för att hitta en tid som passar för dig.

 

Medarbetare i Borås

Roger Lundin

Enhetsansvarig

Tel: 0705-785225
E-post: roger.lundin@moogio.se

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden